ציור חדש

The Crusader

New member
ציור חדש

טוב בהשראת צייר תותח בשם נאר )nar( החלטתי לצייר שד שהעיקר בציור הוא ההצללה השחורה ביקורות והערות יתקבלו בשמחה אגב אני מודע שהמותניים צרות...זה בכוונה ^_^

magman

New member
ממש יפה

כל הכבוד! אהבתי! הערה קטנה- הירכיים קצת עבות מדי (לא שאני יכול יותר טוב)

magman

New member
נ.ב

זה לא "הגולגולת" מ- "מייטי מקס"? ממש דומה

The Crusader

New member
חחחחח

בקשר לשוקיים.. אוקי זה לא היה בכוונה ^_^ לי זה פשוט נראה שהשתלב יפה עם הדמות.. ולא זה לא.. לגולגולת יש ראש נורמלי בצבע לבן אפור ואין לו אף... ^_^

NeMy

New member
../images/Emo32.gif

בחתימה שלך, כתוב של מי השורה הזאת בגלל..

The Crusader

New member
חחחח

וואלה... נו מילא... אין לי כוח לתקן את זה... (אתה מבין, לרוץ שש קילומטר ולקרוע את התחת בגיבוש מטכל יש לי כוח...אבל לתקתק במקלדת אין לי....חחח^_^)

ממש יפה!!!

רק משו אחד שהפריע הירכיים באמת עבות מדי....רק שהימנית יותר זהו
ועוד משהו זה מגן דוד על הברך? (ואל תחשוב שאני בא לבקר את הציור שלך,אלא רק מה הפריע לי ואני גם לא רוצה שתגיד,"תראו אותו כאילו יש לו זכות דיבור",אז בבקשה,אל תגיד
)

The Crusader

New member
תראו אותו כאילו יש לו זכות דיבור...

חחחחחחחח סתם סתם אין בעיה בשביל ההערות הביקורות אני מעלה את הציורים...(טוב נו גם בשביל השבחים ^_^) בכל מקרה בקשר למגן דויד...זה היה אמור להיות פנטוגרם...אבל שחכתי כמה צלעות יש לו אז אילתרתי.... חחחח אגב שחכתי להגיד לכולם... עברתי יום סיירות ויש לי זימון לגיבוש מטכל!!!!!!!! ^_^

The Crusader

New member
היחידה הקרבית

שנחשבת למספר אחת בצהל! הכי מסווגת...והכי קשה להתקבל אליה או לקבל גיבוש..

gewitter

New member
איזה כיף

תוכל למות ראשון כשתפרוץ מלחמה. סתם(האמנם), שיהיה בהצלחה והעיקר שתהנה. אבל תחשוב טוב. אתה עלול לאבד את האצבע האהובה עליך וקריירת הקומיקס שלך תרד לטמיון. אבל סתם, שיהיה לך בהצלחה והעיקר שתהנה.

Humus_Chipsalat

New member
ניר, אני איתו!!!

אל תתגייס... אני לא אראה אותך כמעט =] לך תעשה משהו עם השכל.. אתה יודע.. תהיה מש"ק ממטרות =]

*GormE*

New member
ד.א אני מתגייסת עוד שבועיים

ואהיה חובשת מן המניין!

The Crusader

New member
אמממ....

אם אני אכן אצליח לגבור על כל הסיכויים ולהתקבל למטכ"ל אז אני לא אהיה עוד בשר לתותחים.. את מטכל שולחים למשימות מסווגות וחשאיות להשגת מידע בשטח אויב...

למעלה