ציור חדש...

The Crusader

New member
ציור חדש...

בלי קשר לקומיקס... ידידה שלי ביקשה שאני אצייר לה בחורה עם רובים סגנון צ'רליז אנג'ל... ניסיתי לעשות את זה... תיקונים יתקבלו בברכה.. ציצי...ובכן מה לעשות...אני לא יו הפנר ^_~

moshikgulst

New member
בן אדם!

אתה חייב לקחת ליד ספר אנטומיה טוב ולהתחיל ללמוד את הפרופורציות שקיימות בגוף האדם (שלמען האמת אחלה גוף הפעם
) ישנן בעיות היחס בין הידיים ושאר הגוף. גם העמידה נראית לי קצת מוזרה ולא יציבה, אבל אם זה סתם ציור, אז לא חייב להיות קשר לאדמה... בנוסף, בקשר למכנסיים שלה - יצא ממש אחלה ואופנתי, אבל אני מאוד מקווה שלא ניסית לצייר קמטים ברגל התחתונה. אני משער שניסית לצייר איזשהם קוים שבולטים מהבגד, נכון? כי אם זה נסיון לקמטים אז צריך לעבוד עוד על החלק הזה. אתה יכול פשוט להסתכל בתמונות ולקחת "השראה" מקפלים שאתה רואה שנופלים על גוף.. אניוואי, ציור ממש נחמד. תגדל, תהיה גנרל...

אמיר0

New member
אני לא מבין גדול, אבל -

יש לך כמה בעיות פרופורצייה בתמונה. הראש קטן מידי, הידיים קצרות מידי וכפות הידיים קטנות מידי, השדיים גבוהים מידי, והעמידה נראית כאילו היא עם נעליים שטוחות ולא על עקבים (וכפות הרגליים קטנות מידי). חוץ מזה, ההצללה יפה, ורואים שחשבת על כיוון הזרימה של העשן.

ailag

New member
-=-=-=-

התמונה יפה, אהבתי במיוחד את הפנים (והראש), והרובים. טוב שהשקעת בפנים, אנשים נוטים לשכוח את זה. וזה כ"כ חשוב... לא מסתדר לי החלק האמצעי. אני לא מאנשי האנטומיה, אבל הדבר הראשון שחשבתי הוא שהחזה ממש מוזר. הוא בד"כ שטוח יותר ונפול קצת יותר - אפילו עם וונדר ברה. תחשוב על בלונים מלאי מים (ואיך אפשר להרים אותם קצת). הדבר השני שחשבתי הוא שהבטן נראית כמו של גבר. לא יודעת אם זה נכון, כך זה נראה. אני גם לא ממש אוהבת ציורים שבהם המכנסיים יורדות כ"כ נמוך, נראה לי בלתי אפשרי תמיד (הן לא נופלות אם הן נמוכות מעצמות האגן?) הרגלים יצאו טוב, אם החלק העליון הוא אכן בד חלק ומתוח. גם אם לא, זה יצא יפה בצורה מוזרה שלדעתי היא יפה.

ailag

New member
שכחתי את ההערה החשובה ביותר

איי, לא התכוונתי להעיר יותר מדי. נו, לא נורא. החולצה נראית כמו שהיא נראתה על הקולב.. היא אמורה להיות גמישה יותר. בסה"כ ציור טוב. :)

HackMachine

New member
דווקא

הראש לא גדול מדי. הוא דיי בסדר. א הכל מנגה
ציור חביב, אבל באמת יש בעיה בפרופורציות בגוף כמו שמושיק טען לפני

H6

New member
יו איזה ציור פצצה !! אני מת לצייר

בדיוק בסגנון הזה ...

comicsgirl

New member
קרוסיידר,

את האמת? זה הציור שלך, שהכי אהבתי עד עכשיו!!! הוא פשוט מדהים!

למעלה