ציור חדש!!!

The Crusader

New member
ציור חדש!!!

הנה דמות שהמצאתי קוראים לו-The Black Dragon בגלל שיש לו קעקוע של דרקון שחור על השכמה השמאלית שלו. אני אשמח לקבל תגובות ותיקונים וסתם למי שמתעניין יש לי ביוגרפיה מלאה בסטייל שיש במרול. the crusader נ.ב הברק בבגדים ובכן זה פעם ראשונה שניסיתי אז לא ממש הלך לי אם למישהו יש אזה הצעה איך אפשר לשפר את זה או בכלל איך אפשר ללמוד לעשות את זה אני אשמח

chatenoire

New member
בקשה

אתה יכול אולי להעלות ציורים קצת יותר קטנים? אני באמת רוצה להגיב, אבל אני לא יכולה לקלוט את כל האנטומיה והציור בכללותו בגודל הזה.

The Crusader

New member
no prob

וכשאתה אומר קטנים יותר הכוונה בגודל הפיזי או בגודל של kb? ואם אתה רוצה אז אני אעלה את זה עוד פעם. אגב בעקבות בקשתו של חברי wizmaster אני אעלה כל ציור עכשיו בגרסא של שחור לבן ובגרסא הצבעונית ככה גם תוכלו אולי להבין יותר טוב את הכוונה של הציור בכל אופן הנה השחור לבן

GOKU

New member
המממממממ.......

אוקיי הציור לא רע...לצערי אני חייב לתת כמה הערות בונות... על תיפגע... קודם כל הצביעה לא משהו...אבל אם אתה צובע עם העכבר אז אני יכול להבין...זה קשה...צריך לשבת שעות כדי שיצא משהו טוב...אבל זה שווה את המאמץ... דבר שני הבעיה העיקרית בציור היא הפרצוף...או הראש בכלל...קשה להסביר מה הבעיות.... ומשהו עוד לא ניראהל י בסדר...אני לא בטוח מה הבעיה אבל יכול להיות שזה רק אני...אז זהו...מקווה שלא ניפגעת...תמשיך לצייר ולהשתפר.. -GOKU

The Crusader

New member
אל תדאג

לא נפגעתי :) הפרצוף לא בסדר דוקא?! מממם דוקא זה חשבתי שיצא בסדר, לא משנה. הצביעה באמת לא משהו אבל זה באמת כי אני משתמש בעכבר. הכל אופן תודה :)

WizMaster

New member
ציור די מוצלח, אבל...

הצביעה באמת לא משהו, אתה צריך עוד להתאמן, לפי דעתי הציורים שלך, בגירסת העיפרון מוצלחים ביותר, ולמה אתה לא מעלה את הציורים היותר מוצלחים שלך? האחרונים(בעיקר ציורי הנשים) היו הרבה יותר מוצלחים. ד"א, מה מתקדם עם הסורק שלך? החלטת מה אתה קונה? WizMaster.

The Crusader

New member
תודה בן אדם

אני באמצע צביעה של האשה שנשענת על הדלת... זוכר? בכל מקרה אני החלטתי לצבוע לפי סדר הציור לפי מה שאני זוכר... אבל בואנה נראה לי שאני אצבע קודם כל את הציור האחרון עם השריר האחורי המגניב :) אגב עבדתי היום יצא לי משהו כמו 20 שקל לשעה בכל אופן החלטתי לחסוך ככה איזה 500 שקל ולקנות דרך המכרז איזה סורק בן זונה כזה(סליחה על השפה) the crusader

hsotrt

New member
הערות בקשר לצביעה!

1) למה צבעת לו את כל העין בירוק?? 2) הברק יצע בינוני, עוד קצת אימון ויהיה בסדר!
3) הקפלים האלה, בבגדים...זה קפלים אלה?? זה שני קווים מגבילים!! תבקר בפוליקבורן! יש שם טוטוריאל של קפלים!! 4) בכללי, בן-אדם! אתה טוב!! ^^

The Crusader

New member
תודה רבה בן אדם

אי מבטיח שיפור בפעם הבאה והייתי ולמדתי כבר המון מהאתר הזה אבל תודה :)

למעלה