ציור לבינתיים- תגובות בבקשה.......

YONI567

New member
ציור לבינתיים- תגובות בבקשה.......

הציור צויר לפני הרבה זמן (רואים בתאריך) ופרסמתי אותו בעבר אבל איש לא הגיב :( אז הנה אני מנסה שוב... בכל מקרה לדמות קוראים בולישבוק וזה פיצול האישיות של דמות עליה אני עובד כבר ארבע שנים כריסטינה... משום מה נעלמו כפות הרגליים... זה לא אמור להיות ככה...

apathic

New member
למה שלא תצייר אותה שוב...?

....זה באמת די ישן. אני בחיים לא הייתי מפרסם פה ציור שלי מלפני יותר משנתיים... לא הבנתי מה יש לה על הראש, וזאת הסיבה האמיתית שבגללה החלטתי להציע לך לצייר אותה מחדש... אז תצייר אותב שוב בבקשה... ואם אפשר הסבר על מה שקורה שם על הפרצוף שלה...

YONI567

New member
קודם כל לזה 2002

זה לא כזה ענתיקה........... תראה בגלל שהיא פיצול אישיות של דמות אחרת, עליה אני עובד. אז אף פעם לא רואים לה את העיניים והקסדה (כחולה אגב) מכסה אותם וגם ממנה בוקועות הצמות (ניסיתי...) שאמורות לחשמל מה שהן נוגעות בו..... אני יכול לנסות לצייר ציור יותר עדכני של הדמות

YONI567

New member
של כריסטינה???

כריסטינה, הדמות המקורית....... לא! אבל אני נוסע בעוד איזה יומיים כנראה לחבר ואני לקחתי בוכטה של ציורים (בעיקר שלה... ארבע שנים עושות את שלהם) לסרוק, אז אני אפרסם עוד כמה ימים.

YONI567

New member
ציור של כריסטינה..... תגובות בבקשה?

הציור לקוח מתוך ריבוע קומיקס בעלילה של כריסטינה.... זאת שהיא באה להחטיף לה אגרוף היא קאסי, אשת הזאב... (הן רבות כי אחרי שכריסטינה התגרשה מבעלה, אז הוא וקאסי הפכו לזוג....) הציור הוא מלפני כמה חודשים... והמראה של כריסטינה בציור הוא המראה שהענקתי לה במקור לפני ארבע שנים... היום היא נראית קצת שונה...

apathic

New member
.....

כנראה לא הסתכלת על היד שלך כשציירת את היד שלה.... אי אפשר לעשות אגרוף כזה עם יד שמאל...

apathic

New member
טוב מאוד

זה חשוב לדעת מה הטעויות כדי להשתפר. אבל אם כבר ביקורת - הפרצוף שלה יצא נורא יפ.... ולעומת זאת, לא נראה לי שיש השקעה כלשהי ביצור הזה מצד שמאל. אני צודק? (אני מקווה)

YONI567

New member
לא בדיוק אבל בערך...(בים בם בום)

(SORRY על הבומים פשוט לא התאפקתי... LOL) בכל מקרה ה"יצור"- קאסי אשת זאב... זה לא שלא התאמצתי אלא שזה פשוט פעם ראשונה שציירתי ראש בזווית הזאת ובהתחלה נורא הסתבכתי ככה שיצא מה שיצא, דווקא יצא די חמוד לדעתי איך שהיא נראית, בעקרון היא לא אמורה להיות מפחידה או מכוערת... אבל זה מה שיצא לי...

למעלה