ציור לשבת

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
ציור לשבת

אמנם זה נראה כמו סתם פינאפ, אבל הסוס הזה הוא בעצם הגיבור של סידרת קומיקס מהפכנית עתידנית, שבה סוסים שולטים בעולם ובני אדם גוררים עגלות, וגם מתברר שסוסים הם בעצם טלפתים ויכולים לירות קרניים מהעיניים אבל הם לא רצו לפגוע בנו אף פעם (מה השתנה? אחרי שהדולפינים עלו על היבשה ושיעבדו את המין האנושי כי הסתבר שהחרא שלנו הוא דלק בינכוכבי מצויין כבר לא היה אכפת להם מה גם שמסתבר שבנאדם מחרבן יותר אחרי שהוא סוחב עגלה כל היום) טוב, האמת שהקומיקס הזה כל כך מהפכני ועתידני שאולי מישהו בעתיד גם יטרח לצייר אותו, אבל רציתי להשוויץ בסוס שלי אז חיפשתי תירוץ (אל תמחק לי את ההודעה, מנהל יקר, אני אקריב לך טנק של דלק בינכוכבי אם תרצה...
)

giri

New member
הקפצה

כמה טיפשי מצידי קודם לשים ציור ואז להגיב לאחרים... אז הקפצתי! תגובות יתקבלו בברכה. (לא להקפצה, לציור) כנ"ל לגבי שאלות על אנטומיה סוסית.

apathic

New member
חחחח...../images/Emo13.gif

תירוץ מצויין. אהבתי את הפנים של הסוס... עמוק...

Humus_Chipsalat

New member
גיריייייי...

הצגת את זה כבר
הסוס שלך מהמם... הצבעים בוהקים מידי, מה שמפריע לי אישית קצת לעין - במיוחד לאור העובדה שכולם צועקים עליי למתן את הצבעים שאני משתמש בהם... ההודעה הזאת נכתבה.. מאוחר מידי !!! בלילה... אז אולי אני טועה... המממ... הרעיון שלך מהפכני כמעט כמו הרעיון של חברי (שיחיה) יוסי... על כך, שערבים מחרבנים נפט, ועל כן הם כל כך עשירים בו... הכצעקתה? ביקשת בזמנו ביקורת מעמיקה במסגרת "אני חייב לך"... עכשיו... מה אם אין מה לתקן והסוס מושלם???? לא חשבת על זה ! את הכנעת אותי בכשרונך האדיר ^_^ המאוורר הגדול ביותר שלך - ליאור. (biggest fan) יום טוב, שבת שלום ומבורך.. ו... Just say no to drugs !

giri

New member
מאוורר יקר... ../images/Emo13.gif

נכון, העליתי את זה משתי סיבות : 1 - כמה אנשים שהעלו ציורי סוסים והתלבטו באנטומיה 2 - הרבה אנשים חלפו בפורום מאז... תודה רבה. ואהבתי את הקטע עם המאורר. מה דעתך - להעלות פה שירשור של כל הציורים הישנים שהעליתי בזמנו? בכל זאת לא הרבה כבר מכירים...

The Crusader

New member
שמעי...

אני לא מוכן לדבר כזה... פשוט בושה וחרפה... מעלה ציור של סוס... ואז... עוד מצפה שיגידו לך שזה יפה????? ובכן אני מצטער אני לא מוכן לזה... אני לא מתכוון לומר שזה יפה! אני מתכוון לומר שזה...............מדהים!!!!!!!!! תהיי בריאה you know your horses... רק אם אפשר לבקש מכיוון שאת מציירת סוסים בצורה מושלמת... אם את יכולה לצייר סוס שיהיה קצת בצד כלומר שנראה את בית החזה גם... זה יעזור נורא! בכל אופן תמשיכי ככה ותלחשי לסוסים.... סרט... *שיעול*אתם אמורים לפחות לגחך מנימוס...*שיעול* חחח קצר אני זז ללמוד לתנ"ך @#!###@#$ ציור מושלם! כמו שליאור אמר... just say no to rugs.....

Humus_Chipsalat

New member
המסר שלך יותר מצחיק, כי...

יש לו דו משמעות... 1. יש לך פוביה משטיחים... *שיעול* אלון *שיעול* 2. rugs גם משמש כינוי לפאות... שזה בפני עצמו, מפחיד כמעט כמו ליצנים. (זה אמיתי? זה מחומר אמיתי? ממה זה?)

Humus_Chipsalat

New member
אני תמיד שמח לראות יצירות שלך...

גם אם הן ישנות... רק מה... שבי ותציירי דברים חדשים בשביל החבר´ה ! יש גבול ל... leave them begging for more ...

למעלה