ציור על הקיר

slashir

New member
ציור על הקיר

שלום, צבע הקיר שלי הוא סוג של שמנת כזאת, אני רוצה לצייר על הקיר איזשהו ציור מקצועי. אני אשמח לקבל רעיונות לציורים שיתאימו לחדר שהולך לכיוון רגוע שכזה. אשמח לקבל כל רעיון מכיוון שאתם לא יודעים את טעמי. תודה רבה

slashir

New member
!

אני בת 14.. אבל אני פחות רוצה להגדיר את עצמי על קיר.. כי בגיל הזה טעם משתנה כל הזמן... נגיד כרגע אני יכולה לצייר לי גיטרה על הקיר (דברים שאני אוהבת)... אבל אני לא רוצה.. כי תחומי עיניין משתנים. אני פשוט רוצה משהו יפה שאני אוהב... נגיד יש ציור אחד ממש מפורסם של גל נשבר בים ומתוך הגל האלה נוצרים סוסים כאלה מהמים.. משהו מדהים! אני אשמח לכזה סגנון שהוא פשוט יפה!

la orejita

New member
המממ...

לדעתי, עם מקרן יהיה לך הרבה יותר קל לצייר על הקיר! בהצלחה!!

slashir

New member
כן זה רעיון טוב

אולי אני אשתמש בזה.. פשוט יש לי ידיד.. שהוא לומד במגמת עיצוב והוא גם ניחן ביכולת ציורית מדהימה.. אז הוא יצייר לי את הציור.. אני פשוט צריכה רק כמה רעיונות לציור עצמו

ושאר החדר

הקיר מאחורי המיטה בסגול מעושן, ושאר הקירות צבעתי בורוד מאוד מעושן (לא ורוד-ורוד)

החדר של הבת הקטנה שלי

גם הוא צבוע אופ-וייט, ופיזרתי לה פרפרים קטנים (העתקתי שבלונות פרפרים שונים מהאינטרנט) בסגול עתיק, קצת "מרוטשים", כאילו הם בתנועה.

העיטורים הקטנים שמסביב זה שבלונה

הגדולים - ציור (הדוגמאות שבשבלונה, רק בגדול). כדי לתת עומק לשבלונה לציור, ערבבתי צבע חום עם ברונזה. זה גם נותן את אפקט השלכת-מוזהב. את המסגרות ציירתי משאריות של לכה מגוונת לעץ, במריחות, שיראה כאילו העלה נמצא במסגרת של עץ. עליי לציין, שהתמונה יצאה צהבהבה בגלל שהיא צולמה בלילה עם תאורה לא מתאימה. הקיר צבוע קרם (לא אופ-וויט).

למעלה