ציור על קירות

ליאת +

New member
ציור על קירות

לא בדיוק שיפוץ ובניה אבל גם לא ממש רחוק מזה. אז ככה: התנדבתי לצייר על קיר בגן של הבן שלי. לא עשיתי אף פעם משהו דומה. יש לי יכולת ציור סבירה כך שאני מניחה שאוכל להגדיל ולהעתיק איזה ציור (רק לא פו וחבריו בגירסתם הדיסנית המאוסה!). השאלה שלי היא באיזה צבעים להשתמש? אקרילק ?? ואם כן: אז איפה לקנות (בהנחה שצריך כמות גדולה יחסית). הקיר הוא קיר רגיל, מסויד שנמצא בתוך המבנה. ואם יש כאן עצות נוספות (גודל של הציור, צורת עבודה וכו´) אז אני אקבל אותן בברכה (בכל אופן - לא כדאי שאני אעשה לילד פאדיחות). תודה!

אני צבעתי עם צבעים אקרילים

שקניתי בחנות יצירה והובי. אלו קופסאות קטנות של צבע אבל לא מדוללות ומספיקות להמון ציורים. משהו כמו 18 - 15 ש"ח לצבע. אפשר גם לקנות פחות גונים ולערבב צבעים כדי לקבל גונים אחרים. אם את רוצה לצייר ציור והכישרון שלך הוא לא עצום אבל סביר, ניתן להעתיק את הציור על שקף, ולהקרין אותו עם מקרן על הקיר, לעבור עם עיפרון על קוי הקונטור ואז פשוט למלא. לגבי גודל, זה תלוי בקיר ובגודל שבא לך. ככל שזה יותר גדול זה לוקח יותר זמן .... בפורום אמנות יש מישהו שעושה ציורים על קירות (נדמה לי שקוראים לו מוטי אבל אני לא בטוחה). אפשר אולי להתיעץ איתו.

מלי ש מ

New member
הי ליאת,

לפני שאת מתחילה שימי לב לפרט חשוב. כתבת שהקיר מסוייד. אם אכן הקיר צבוע בפוליסיד למיניו, כדאי להצבוע את הקיר בשכבה של סופרקריל, על מנת שהציור יתפוס יותר טוב. איך יודעים? פשוט מאוד. תעבירי יד על הקיר. אם היד הפכה לבנה - סיד, אם היד נשארה נקיה, צבע אקרילי. בהצלחה.

יש אלף צבעים במניפת טמבור

ועוד משהו כזה ליעקובי. אם תבחרי משטחים גדולים למילוי אז אפשר לגוון בכל החנויות של עשה בעצמך בכמות מינימלית של 1 ליטר. לגבי רעיונות תדפדפי בפורום גם דיברנו על זה וגם מישהו נתן קישור לאתר מצויין של חדרי תינוקות אבל יש מלא רעיונות פותחי מוח בהצלחה

מלי ש מ

New member
ליטר זה המון

ואם רוצים כמה גוונים זה גם הופך להיות יקר! מדובר בציור על הקיר, לא צביעה שלו.

אורלי99

New member
לא בכרח....../images/Emo34.gif

קודם כל ב ACE מול הסינרמה מוכרים את הצבעים של טמבור גם בצינצנות קטנות (משהו כמו 150 מ"ל - גם אני לא האמנתי עד שלא ראיתי במו עיניי). דבר שני אפשר לקנות שלושה צבעי יסוד + שחור ולבן וליצור את כל קומבינציות הצבעים האפשריות במיכלים קטנים. בהצלחה אורלי

מלי ש מ

New member
כמעט בכל מקום שמוכרים

צבעי טמבור יש את הצנצנות האלה. הבעיה היחידה שאין את כל הגוונים. ביררתי והם גם לא מתכוונים להכין צנצנות של כל 1000 הגוונים. וגם לא של צבעי היסוד.

למעלה