ציור קומיקסי (או לא, תחליטו אתם)

ציור קומיקסי (או לא, תחליטו אתם)

זו הגירסה הלבנה (אתם תופתעו מהצבעונית). רמז : בחורה עם כוחות על טבעיים טבעיים למדי... מי שלא ניחש, שיפתח את ההודעה הבאה...

(נ.ב. זו גירי בשתי ההודעות)

אבל זה עלה על שם עופר. אני לא אגיד לכם שהמחשב התחרפן, כי הבנתי שלא רק לנו זה קורה... תפוז התחרפן, יאללה באגים!!! אז הנה היא בצבע. במלוא ההוד וההדר, מכשפת מזג האויר, אורורו מונרו (תנסו להגיד את זה במבטא בריטי עשר פעמים מהר) ... STORM!!! תגובות יתקבלו בברכה.

H6

New member
ציור יפה!

היא מתאימה להיות גיבורה של קומיקס

gewitter

New member
חהחה! עכשיו גם עופר מציף עם תמונות.

נחמד. השתפרת :) אין לי כוח להרחיב. בהזדמנות.

The Crusader

New member
יפה מאוד!!!

כדי להוכיח שלא כולם מוסיפים הודעות של רק...יפה ו...וואו...חחח הנה כמה תיקונים...חחח: האמה בצד שמאל שלנו קצרה מדי לטעמי והראש גדול מדי כלומר עכשיו היא בערך 174 משהו כזה..ולמיטב ידעתי אורורו מונרו אורורו מונרו אורורו מונרו (במבטא בריטי ^_^) היא משהו כמו מטר 185...היא אמורה להיות ממש גבוהה.... ודבר אחרון שממש הפריע לי זה העיניים היא נראית טיפה סינית...והרווח בינהם גדול מדי לטעמי... חוץ מזה...באמת ציור יפייפה!!! ואחלה של צביעה!!!!!!!

YONI567

New member
מרגיייייייייייייייז

בלי להעליב אבל סטורם היא הדמות האהובה עליי, אני מטורף עליה וכל קירות החדר שלי מלאות בציורים שלה, למה בעירום, למה????? זה נורא מעצבן, נשמע אולי ילדותי וקטנוני, אבל זה די הורס כי היא גיבורת הקומיקס שלי, המודל לחיקוי שלי ובהחלט לא מישהי שהייתי רוצה לראות בעירום, חוץ מזה הציור מדהים והיא באמת צריך להיות מאוד גבוהה

giri

New member
למה בעירום

אם תחזור לכמה חוברות X-MEN ישנות תגלה שבעברה סטורם כיכבה כאלילה פאגאנית בקרב שבטים אפריקאיים שהיו מקריבים לה מתנות ואוכל בשביל שתוריד להם גשם. בתקופה ההיא היא היתה מסתובבת עם אזור חלציים מינימלי בלבד (מין שרוך שעליו תלויה רצועת עור קטנה) וכמובן הציצים בחוץ. כמו כן, אם תעיף מבט באחת מחוברות הקומיקס של ה - dark phoenix, כשסטורם שבה לכדור הארץ אחרי תקופה בחלל - שם היא היתה במצוקה כשהיא נותקה מהאדמה שאותה היא חשה, אוהבת ושולטת בה - הדבר הראשון שהיא עשתה היה לצאת אל השלג עטופה בגלימת פרווה לבנה ארוכה בלבד, ואז לפשוט את זרועותיה (ובעצם לעמוד ערומה, אבל בשביל המניעות והקוד היא רק צללית שחורה בציור הזה) ולנסות לשלוט ברוח הקרה (נסיון שנכשל והיווה חוליה בשרשרת האירועים שגרמה לה להגדיר את זהותה מחדש, אבל זה כבר סיפור לשרשור אחר). בכל אופן, אחד מהמאפיינים של כוחותיה של סטורם, הוא היכולת שלה לעמוד במזג האוויר. לעולם לא חם או קר לה, ולכן כשהיא מתלבשת זה בעצם רק בשביל המוסכמות. סליחה אם פגעתי, אל תראה זאת כך - מבחינתי הציור הזה מראה את סטורם במלוא כוחותיה ופראותה- מראה שהכוח שלה הוא דבר טבעי כל כך, טהור וראשוני כל כך, שהיא לא זקוקה לשם מרשים או ספנדקס צמוד כדי להשמיד את העולם איתו.

YONI567

New member
שלא תביני לא נכון....

הציור מדהים באמת וכשחושבים על זה אם היית מלבישה אותה בציור הספציפי הזה אולי זה לא היה משתלב.... ראיתי את סטורם כבר בעירום חלקי באקס מן (כאילו לא לגמרי אבל עם חוטים על החזה וכאלה) וגם שם זה הרגיז אותי.... לא יודע למה, בכל מקרה בחוברות האקס מן הראו לה ממש את החזה, אבל כל הסיפורים שסיפרתי הם ישנים ואז היה הקוד איך זה אפשרי, או שזה לא בדיוק לגמרי?

יש הקשר בין הראש לגובה?

אם כן מהו

magman

New member
שאלה...

איך לעזאזל עשית את הברקים?? בבקשה תשובה!!!

giri

New member
הברקים...

שאלה טובה, הסיבה שלא סיימתי את הציור כבר חודשיים היא ששברתי את הראש איך לעשות את הברקים!!!
השתמשתי בטאבלט, אבל אני אוסיף גם הסבר לאיך לעשות את זה עם עכבר, כי אני רגילה גם אליו ומבינה שלא לכולם יש טאבלט. אוקיי, אז ככה : צריך 5 layers בשביל הברק. 1 - גוף הברק המרכזי. 2 - ה"עורקים" של הברקים המשניים. 3 - הזוהר הכחול של הברק הראשי 4 - הזוהר הכחול של הברקים המשניים 5 - הנוגה העדין שסביב הכל ונמוג לו. כמובן שבסוף העבודה אפשר פשוט לעשות merge. הברק המרכזי עבה מאד, הברקים המשניים מתפתלים סביבו - רצוי לא להשאיר קטע ארוך של ברק בלי ברקים משניים סביבו, זה נראה פלסטי. גירסה 1 - למי שיש טאבלט את הברקים עצמם (החלק לבן) מציירים חופשי עם הטאבלט בלחץ משתנה (כדי שיהיה עובי משתנה). גירסה 2 - למי שעובד בעכבר עושים selection עבור הברק - מקפידים שהוא יתפתל אבל בזוויות לא לגמרי עגולות, ואם הצביעה בסוף יוצאת עם שוליים רכים (מה שבטח יקרה) עוברים עם העכבר על השוליים בעפרון בגודל פיקסל וממלאים. והמשותף : אחרי ציור הברק ב - 2 layers בלבן, עושים את הזוהר הכחול. בוחרים גוון כחול בהיר מאד, בוחרים את הברק המרכזי, מגדילים את הבחירה (select->modify->expand) ועושים לה feather. המספרים תלויים בגודל (ראו הערה בסוף). צובעים ב-layer המתאים בכחול. אותו הדבר לגבי הברקים הקטנים, עם נוגה קטן בהרבה כמובן. בסוף יוצרים עוד layer, בוחרים את כל הלבן (ברק גדול+קטן), עושים expend לרמה שממש תאחד את הזרמים חלקית ואז המון המון feather (ראו את ההערה בסוף). גם את זה צובעים, ואז מורידים לשיכבה הזו opacity ל - 70 בערך. הערה לגבי הגדלים של המברשות וכו´ - בברק הגדול את הגוף עשיתי עם עפרון בגודל 35, את הברקים המשניים בעפרון בגודל 9. את הכחול הראשי הגדלתי ב 7 פיקסלים (אם אני זוכרת נכון) ועשיתי לו feather של 8 או 10, משהו כזה (זה בשביל סדר הגודל). לכחול הקטן הגדלתי ב - 2 פיקסלים ו - feather של 2. הנוגה היה הגדלה של 10 פיקסלים ו feather של 30 בשתי נגלות של 15.

GiladTsurMayer

New member
סתם שאלה קטנה...

כמו שכבר רובנו יודעים , מאוד , אבל מאוד קשה לצבוע בפוטושופ - אם אתה מצייר בעפרון .. אני מתכוון - אני מצייר בעט , ואז צובע , בגלל שאז באים לך כל מיני לכלוכים מעצבנים , ואז הצביעה , לא חלקה , השאלה שלי - אני רואה שציירת בעיפרון , - איך לעזאזל ציירת בעיפרון - וקיבלת צביעה מצויינת??

giri

New member
תשובה בשמחה!

כמה חיכיתי שמישהו יספר לי את זה!!! ובסוף בעלי עלה על הרעיון (די מצחיק ודבילי, אבל לא הייתי חושבת על זה לבד בחיים). אתה שם את ה - layer עם סריקת העפרון-על-לבן מעל לכל השאר, ב - blending mode - multiply. זה נמצא ליד ה - OPACITY (כמובן תופס לפוטושופ - אני לא יודעת איך לעשות זאת בתוכנות אחרות). התוצאה - לבן = שקוף, שחור = שחור, וכל מה שבאמצע "מתרכב" על הצבע שתחתיו. אני מתארת לעצמי שזו היתה מחמאה, אז תודה, גם בעיני הצביעה מצאה חן.

*GormE*

New member
תגידי, גירי..

ראיתי אותך פעם ליד הדוכן של אריאנה, לא? יש לי קליטה איטית

*GormE*

New member
מה שמזכיר לי

ראיתי היום סרט על פריקים של סטאר טרק והם ממש הפחידו אותי, בטח בגלל הטראומה שהיתה לי בכנס אייקון וממש לא הייתי מוכנה לזה עכשיו יש שני דברים שמפחידים אותי- עכבישים ומעריצי סטאר טרק.

Scum Bunny

New member
כמה מחבריי הטובים ביותר הם טרקיז

ולכן אני יכול לומר בפה מלא שיש דברים הרבה יותר מפחידים. ... מעריצי זינה, למשל.

HackMachine

New member
כמובן!

אני גם מפחיד, גם מעריץ של סטאר טרק וגם מעריץ של סטר וורז.. אני פשוט מושלם!

למעלה