ציור קיר- תכנסו, זה דחוף.

Supermans girl

New member
ציור קיר- תכנסו, זה דחוף.

ידיד שלי ביקש ממני לצייר לו על הקיר משהו (ליומולדת). הסכמתי אבל אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל, (חוץ מהדמות שהוא נתן לי לצייר). מה עושים? דרך אגב זה היום אז תשובות יתקבלו בברכה רבה עד השעה שש וחצי- שבע. תודה רבה.

Lotus floweR

New member
?

אה, תרימי את העיפרון ו.... מה את חושבת שעושים?! מציירים בעיפרון ועוברים עם ארט ליין. זהו...

Supermans girl

New member
אמממ לא.

זה ממש לא להרים את העיפרון ולהתחיל לצייר. כשאת מגדילה ציור, לא משנה אם זה הגדלה ידנית או ממחושבת, הציור תמיד נראה רע יותר מהמקור, ובשביל זה יש טיפים מסויימים לציורי קיר. אבל לא משנה. הלכתי כבר. אספר חוויות מאוחר יותר. תודה בכל אופן. ביי.

קצת באיחור, אבל כמה טיפים לעתיד:

א. עושים ציור רגיל, מצלמים אותו/סורקים אותו או כל דרך אחרת, ואז מעלים אותו על אמצעי הקרנה שקוף. זה יכול להיות קובץ דיגיטלי או תמונה שפותחו על שיקופית ואז אפשר להקרין אותם על הקיר עם מקרן שקופיות. זה יכול להיות שקף מודפס מהמחשב שמוקרן עם ויאוגרפים כאלה כמו שיש בבית הספר ובחדרי דיונים בצבא, וכ"ו... ב. מסיידים את הקיר עם צבע לבן מעורבב במעט אפור ומקפידים שיהיה אקרילי. אין צורך בשביל הציור עצמו לקנות צבעי אקריליק של ציורי אמנות (ההרכב שלהם ושל צבעי אקריל של טמבור אותו הדבר). במקרה הזה, באמת שמומלץ טמבור ולא אחרים, כי המיובאים והמתחרים שונים בהרכבם, ומהנסיון מתערבבים פחות טוב. ג. צריך לתת את הדעת על כל הפרטים הקטנים. כאשר הציור הוא בגודל כמה מטרים על כמה מטרים, זה נעשה משמעותי שאין פרטי קפלים בבד, או קווי אישון בעיין וכ"ו... זה על רגל אחת. מנסיון של כמה חודשי ציור על קירות כחלק מהשירות הצבאי (כן לכל התוהים, יש יחידה צבאית שתפקידה לצייר על קירות ובסיסים ברחבי הארץ, ועבדכם הנאמן בילה שם תקופת המתנה לפני קורס...)

Supermans girl

New member
ובכן..

תודה. הסתכלתי על הדמות והגדלתי אותה במוח וציירתי. זה לא היה עד כדי כך גדול כפי שחשבתי ולכן היה קל יותר. יצא מאד מאד יפה. אני מאד מרוצה. עוד שאלה קטנה- אנחנו מעוניינים שהציור ישאר בשחור לבן. איזה מבין האופציות הבאות הכי מומלצת: 1. להשאיר את הציור בעיפרון (לשם דיוק). 2. לעבור עם מכחול דק עם צבע שחור. 3. לעבור עם טוש שחור עבה (לשם דיוק). תודה.

למעלה