ציור\קריקטורה על חולצה ליהודי העולם

נשנש14

New member
ציור\קריקטורה על חולצה ליהודי העולם

מחפש רעיון בעל תוכן הומורסטתי -ציור\קריקטורה על חולצה ליהודי העולם משהו שישקף את האופן אנחנו אולי חיים או איזה קרקטורה שתבטא את את האופי הישראלי כל דבר שאתם חושבים שיהודי העולם ירצו ללבוש כT-SHIRT ביומיום החולצה תוחלק בחינם בכל תרומה שתנתן

לוּבּה

New member
אמממ.

אפשר ציור גדול של פלאפל בפיתה [עם כל התוספות
] ו..קללות?:|

TalHai

New member
או קי ננסה

צבר או עץ תפוז או מגן דוד שעל כל אחד מהענפים\ צלעות שלו יש כובע\ בגד שמתאים לחלק אחר מהעם היהודי ומתחת לזה כולנו יהודים ומתחת חומות של ירושלים.

נשנש14

New member
רעיון מעניין מאד

הוא יושב לך בראש היתי ממש רוצה לראות איך זה יראה מה דעתך?

TalHai

New member
לא הבנתי מה הייתה השאלה

אני אנסה לקלוע אם הבנתי נכון אני חשבתי נגיד על מגן דוד שעל כל משולש קטן שלו "זרוק" משהו על אחד שטריימל ומעיל שחור, על השני ציצית וכיפה סרוגה, על הרביעי מדים של חייל, על החמישי בגדים של מדען, על השישי כיבע טמבל ג'ינס וטי שירט ואז למטה משהו כמו כולנו יהודים. או לחלופין אותו דבר יכול להיות על עץ תפוז או אל צבר כאשר על כל ענף זרוק בגד אחר. אגב הבגדים שהבאתי הם רק דוגמא, ז"א יכולים להיות עוד אלפי דברים אחרים...

נשנש14

New member
מבריק נוכל לעבוד על זה קצת?

we are all Jews, in different customs זה המשפט שירוץ ליד המגן דוד אני אספר קצת יותר על עצמי ועל הפרויקט שלי כך שנוכל לנתח לעומק את החולצה אני בונה אתר צדקה שהוא אתר מכירות ליודאיקה ואמנות ישראלית האתר הוא אתר באנגלית שבעתיד יהיה בצרפתית ועברית גם כן הרווחים מהמכירות יותרמו לילדים נקקקים לטיפולים ריפאויים רציתי לפרט זאת שתבין למה המשפט הזה מתאים לרעיון שלך (משפט מבריק לרעיון מבריק): אוקי עכשיו צריך פשוט לחשוב על שישה קצוות מה דעתך צריך ליהות בקצוות לפי הסדר: ..... (אני חושב שמשהו מוכר מכל עדה בארץ זה יהיה נחמד משהו שגם יראה על הנוהגים של העדות וגם משהו שיזכיר מוצרי יודאיקה ואומנות(

TalHai

New member
אני צריך לחשוב על זה+כמה שאלות

אתה רוצה שזה יבטא עדות (מרוקאים, תימנים פולנים) או שזה יבטא תלבושות דתיות (דתי, חרדי, מעדות המזרח- עלי לציין שאני לא אוהב את הרעיון) או שזה יבטא מקצועות (רופא, מדען, חייל) או כולם ביחד (חרדי, דתי לאומי, חייל, מדען, ג'ינס וטי שירט, עולה חדש) אני ממליץ בחום על האפשרות האחרונה

נשנש14

New member
הנה התשובה עם כמה רעיונות

קיבוציק חרדי חילוני עולה חדש חייל ועדו משהו חסר (צריך לחשוב על האופציה האחרונה) זה יכול ליהות בקטע כמו שאמרתי אחד עולה על ההר כאילו הקצה עליון אחד יושב אחד חוקר מה יש מאחורי ההקצה למטה אחד עומד וקורא (דתי) ועוד כאלה

נשנש14

New member
כן זה חשוב מאד בשבילי....

כן זה חשוב מאד בשבילי אני רוצה לגמור את הרעיון ולחפש משהו שבאמת יעשה את זה אני גם בכיף אשלח לך חולצה אם תרצה אוקי אז בוא תגיד לי בבקשה איך סגרנו את זה מה דתך ואיך אתה חושב לעשות את הציור הסופי אפ אפשר קצת מפורט יותר תודה אני רוצה לגמור את הרעיון ולחפש משהו שבאמת יעשה את זה אני גם בכיף אשלח לך חולצה אם תרצה אוקי אז בוא תגיד לי בבקשה איך סגרנו את זה מה דתך ואיך אתה חושב לעשות את הציור הסופי אפ אפשר קצת מפורט יותר תודה

TalHai

New member
או קי

אז ככה לפי מה שהבנתי מדובר בסופו של דבר במגן דוד שעל כל אחת מצלעותיו יושב אדם מסויים- (אפשר לשלב את המגן דוד בתוך דגל) דיברנו על- קיבוצניק (אפשר נגיד להשים לידו תרנגולת וביצים מדענית עם מבחנות חרדי עם ספרים לידו דתי לאומי עם דגל עולה חדשה מאתיופיה בלבוש מסורתי מישהו/י עם ג'ינס וטישירט חייל/ת (יש כאן שבעה אופציות בכוונה למקרה שמשהו לא ימצא חן)

TalHai

New member
השאלה היא מה לגבי אנטישמיות?

לא מסוכן ללכת באירופה עם חולצה כזאת?

למעלה