ציור ראשון

נראה ממש אמיתי

הרקע סבבה, אפשר להוסיף מסביב איזה עולם דמיוני בו הדמות חיה או משהו כזה, ככה זה לא יראה כל כך לבן.

nOway1

New member
מאוד יפה !

לצערי עוד לא התכלתי לצייר ~ בפוטושופ .. מה שמתאים ....לפי דעתי <<כך סתם >><<במהירות >> אני מקווה שלא קלקלתי לך כלום !:p אם אתה רוצה את התמונה ב psd ! אני מוכן

g2a0d

New member
רקע מגניב

אני חושב שהרקע שעשית ממש מגניב גם בפני עצמו, זה שפה שונה מהציור. אני אשמח לקבל PSD שלו :) באיזו תוכנה יצרת את הרקע?

nOway1

New member
g2a0d בבקשה@

את הרקע עשיתי קצת באילוסטריטור ו קצת בפוטושופ ! psd file !!

בהחלט נראה כמו התחלה טובה

אבל זה לא גמור וחבל. יש כמה בעיות אנטומיות, בעיקר רואים את זה ביד ימין של הדמות. התנוחה שלו נראית קצת קפואה לעומת הסגנון הכמעט ריאליסטי. קוי המתאר שרואים על יד ימין לא תואמים לשפה.

nOway1

New member
לא נורה

ו זה לא ההתחלה שלי ..... אני קצת לא מרגיש טוב !זאת הבעייה ובטח לא גמור...... עשיתי במהירות ... יש לי "נזלת..מצונן " גריפ יבש יאללה לא נורה זה יעבור ... אני אשתדל לעשות את זה מחדש ... אם יהיה לי זמן נראה אותך רונן..... אתה עושה יותר טוב :p

Orrza

New member
"לא נורא" עם א'...

יופי של תפיסה אנטומית! תענוג לראות, אבל מצחיק אותי מאוד לראות כל כך הרבה השפעות של גייגר בציורים מהסוג הזה... קצת הפריע לי בציור הראשון שכל הגוף נמצא בגימור מעט מטושטש ודווקא הכפלים מעל האגן, החורים והפטמות עשויים כאילו הותאמו לציור אחר(מבחינת הגימור). האיזורים הללו חדים מאוד יחסית ונראים שתולים עקב כך. בלי כל קשר, תענו של ציורים!

anarxiya

New member
Nice:)

מאוד אהבתי צבעניות אולי רקע של מין מדבר, בצבעם חמים, יכול להיות מעניין

למעלה