ציור שביקשתי מאחי לצייר לפני הרבה זמן וסתם מצאתי אותו בנבוכי המחשב
P pink floydror New member 25/9/04 #3 אחחחח נימרודל..!! מה זה החוסר בקיאות הבסיסית שאת מפגינה פה כרגעעעע? זה האחוריים של הפולס
O oribarak New member 25/9/04 #4 אך אך נימרודל, כזה חוסר בקיעות כל אחד יודע שזו העטיפה החיצונית של פולס!האיש עם התחת שמתעופף באולם מלא אורות!!!זה הדבר הכי הגיוני בעולם! (בעטיפה הפנימית יש משומה פנס..מישהו????)
אך אך נימרודל, כזה חוסר בקיעות כל אחד יודע שזו העטיפה החיצונית של פולס!האיש עם התחת שמתעופף באולם מלא אורות!!!זה הדבר הכי הגיוני בעולם! (בעטיפה הפנימית יש משומה פנס..מישהו????)
נ נימרודל New member 26/9/04 #7 וופסי ../images/Emo9.gif טוב, סלחו לי... פשוט- שאין לי את פולס. אז מסתבר שלא כל אחד יודע
B bendoe New member 26/9/04 #8 אין לך את הפולס....../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif אני מקווה שביקשת סליחה בכיפור
אין לך את הפולס....../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif אני מקווה שביקשת סליחה בכיפור
H holo New member 27/9/04 #11 כן לא צריך להיסחף אני הייתי קונה את זה רק אם היו לי כבר את מרבית האלבומים שלהם..
נ נימרודל New member 28/9/04 #16 הו... קינקי. אני אישית מעדיפה אם כבר פייפר קטס בין האצבעות של הידיים, הרגליים, ועל הלשון.
P pink floydror New member 26/9/04 #9 אה? אני מקוה שזה לא הסתלבטות פה עלי, כי אני סתם צחקתי.. אני חושב באמת שכל אחד צריך לדעת על העטיפה הפנימית של הפולס
אה? אני מקוה שזה לא הסתלבטות פה עלי, כי אני סתם צחקתי.. אני חושב באמת שכל אחד צריך לדעת על העטיפה הפנימית של הפולס