ציור שחבר שלי צייר

sharki

New member
מה יש אתם מקנאים???

לא יזיק לזרוק מילה טובה. אל תדאגו זה לא יעלה לכם כסף

ויאגרה

New member
כשבן אדם...

מתנהג בגסות רוח, מעליב אנשים בפורום בלי סיבה, כותב שטויות בלי בסיס ועוד חושב שהוא כל כך מוצלח שכולם חייבים לקנא בכישרון הציור הכביכול מדהים שלו, אני לא רואה כל סיבה לומר עליו מילים טובות...

sharki

New member
אני מתנהג בגסות רוח?!

אתה זה שקורא לי בשמות גנאי על ההתכתבות שלי עם אנשים. הא פרופסור?! תמיד כשאתה מגיב אתה אומר: "תגובה" תגובה" תגובה". אז לא! סתם בא לך לתת פה מרשם למכולת! אולי גם כשתפתח דיון תרשום בצורה מרובעת ביותר:דיון מסכם ומורחב בנושא תורת הקוונטים של הקומיקס. והרי חברי הדיון..." (חהחהחהח^_^_^_^). נכון פרופסור?
ואם אין לך מילים טובות לציור שלי אז תגיד מילים רעות. העיקר שתגיד משהו. (זה הולך להיות מצחיק...) הלו! כל חברי הפורום וסוגדי המארוול! תשתחררו קצת!^_^_^_^... ShArKi

ויאגרה

New member
לא...

אתה סתם מתנהג כמו אידיוט ובצורה ילדותית...ועם אידיוטים שמתנהגים בצורה ילדותית, אין לי כוח וחשק לדבר...אני מספיק סובל מהטמטום של אנשים כמוך בכיתה, בבית ספר ובכלל...אנשים שחושבים שהם חכמים או שנונים או מצחיקים, ורק מראים כמה שהם טיפשים בדברים שהם כותבים או אומרים. אני לא ממשיך בדיון הזה...אתה פשוט לא שווה את הזמן שלי.

sharki

New member
בדיוק! ונראה לי שאני יודע.....

בדיוק מה אתה הולך לעשות בזמן היקר הזה. אל תשכח לפתוח את הריצ´רץ´ לפני שאתה בולע את הכדורים. this could get messy you know...

GK_FF

New member
מצטער שארקי.....

אני ביכלל לא מבין על איזה ריב בין מרוול למנגה יש פה אבל לא משנה, אם זה מה שדיברת עליו ורצית שנגיד משהו אז ויאגרה צודק פה.....

GK_FF

New member
סליחה.......

מה שדיברת עליו זה הדיון הארוך הזה שהתחיל דרימספייר, נכון? טוב אני הולך ליקרוא...... (ד"א, סתם דעתי, מה אתם באים לפורום קומיקס וכותבים דעה שלילית וחיובית על מנגה?? הריי זה ברור שיש אנשים בעולם שאוהבים את זה ויש אנשים שאוהבים את זה, איך תרגישו עם מישהו יבוא אל פורום מנגה וירשום אותו דבר אבל על מרוול(שהם טובים יותר)??)

sharki

New member
או שאתה יודע מה?....

אתה יכול לנסות אבל תזהר לא לזייף.אנחנו עוד יכולים לחשוב בטעות שיש לך חוש הומור...

ויאגרה

New member
ואולי...

אם תעשה משהו חוץ מלנסות בצורה עלובה ופתטית ולא ממש מוצלחת לקטול אנשים שהרבה יותר מוצלחים ממך, נחשוב שיש לך חיים...

sharki

New member
יותר קרוב מזה ואתם...

תשאבו לו את התחת מרוב נשיקות! ^_^_^

אגסית

New member
וואו! זה פשוט מקסים!!!!

איזה מוכשר..! אממ....יש לי שאלה! שלחתי למשהי את הציורים שלי...... אני לא יודעת איך קוראים לה! אז מתי תפרסמי אותם...?

למעלה