ציור שליייייייי ^_^

Art Of Madness

New member
ציור שליייייייי ^_^

שלום אנשיםםם צביעה ראשונה שלי בפוטושוט (או בכלל במחשב...) של ציור שלי שסרקו לי מה דעתכם?? פליז תגיבו!

venoms

New member
תלחץ ותקרא בפנים...

בכלל לא רע אך הידיים זקוקות לשיפור כולל החזה אך חוץ מזה חמוד ביותר ואם ניסית להגיע למאנגה אז תעוות אותה יותר...תלוי.

Supermans girl

New member
הבעיה היא...

בצוואר- הוא עבה מדי. אך ביקשת שנגיב לך על הצביעה- ולדעתי היא ממש יפה, אבל אני לא מבינה בצביעות.

Art Of Madness

New member
כן.. אני יודעת ש

הציור לא הכי מדהים... בגלל זה ביקשתי חוות דעת הצביעה גם שמתי פה את הציור בעבר לפני שצבעתי תודה בכל אופן ^_^ עוד תגובות! חחח

Humus_Chipsalat

New member
אז ... הצביעה יפה..

ובהתחשב בעובדה, שמדובר בצביעה ראשונה במחשב... זה פשוט מוצלח בצורה בלתי רגילה ... את עוד תהיי קולוריסטית אדירה !!!!

Art Of Madness

New member
יווו תודה !!! :)))))))

יש איזה משו ממש זוועתי בצביעה שדורש תיקון דחוף???

Humus_Chipsalat

New member
אין שומדבר זוועתי בצביעה...

צביעה מצוינת, אבל אפשר להוסיף קצת יותר עומק (אני אוסיף ציור שלי כדי שתוכלי לראות למה אני מתכוון) וברמה העקרונית, כדאי לך להחליט בצורה יותר ברורה על כיווני תאורה...

*GormE*

New member
אם לא שמת לב

ההודעה שלי מושרשת ליצירה של מישהו אחר שאת הצביעה שלא לא אהבתי במיוחד. לשלך לא התייחסתי.

*GormE*

New member
דבריך מחוקקים על לוח ליבי

ואיתך אני יכולה להתחתן???

Art Of Madness

New member
תודה, לא הבנתי מה הכוונה עומק בציור

אולי תוכל להסביר לי יותר ?

roadrunner18

New member
חביב ... אבל לא מספיק

בשביל לצייר אתה צריך ללמוד מנגה חמוד, אתה מבין? גם כשאני בהתחלה התחלתי לצייר לא הבנתי איך מגיעים לתוצאות על רמה. עד שלא לומדים את הטכניקה, סלח לי, הציורים שלך יראו... במילים עדינו "לא משהו". אם תירצה אני אביא לך אתרי אינטרנט שמלמדים את הטכניקה, רק תדע שזה לוקח הרבה זמן והמון ניסיון

למעלה