ציור שלי...... בבקשה תגובות.....

YONI567

New member
ציור שלי...... בבקשה תגובות.....

הכנפיים מזעזעות.......... אלא אלישיה ומייק מהקומיקס שלי שסיפרתי עליכם.... תתחשבו למה ציירתי את זה בשיעור מחשב....... הקיצר ניסיתי לצבוע כדי לעזור לכם אבל אין לי פוטו שופ אז צבעתי בתוכנה זוועתית

flameboy1

New member
גועל נפש

גועל נפש גועל נפש גועל נפש גועל נפש גועל נפש

yonabarak

New member
אני אוהב את זה

זה קו נאיבי ומוצלח. קומפוזיציה טובה, זה מונח יפה. ההקבלה של הידיים, הכיוונים המוארכים האנכיים מונחים על גבי הפריסה הרוחבית הענקית של הכנפיים. ובסוף הכיוון האנכי של הבחורה יש את הפיתול של הרגליים. לא מנסה להפציץ אותנו בשרירים. עיניים גדולות ומלאות הבעה, קו פשוט ולא מתחכם. אני גם מאוד אוהב את הצבעים הפסטליים, (למרות הבעיות הטכניות של הצביעה) הדבר היחיד שמפריע לי זה העובי של הידיים של הבחורה, שהוא מאוד לא פרופורציוני לגוף שלה. אולי יעניין אותך לראות דברים של לוסטל (loustal), צייר קומיקס ומאייר צרפתי. הקו שלו יותר מתוחכם אבל בכל זאת. הציור שלך מזכיר גם קומיקס נאיבי יפני (לא המנגה המוכרת). בעתיד, תשתדל להעלות את הציור יותר בקטן. כרגע יותר נוח לראות אותו בפריוויו שבהודעה מאשר בגדול.

yonabarak

New member
מעפרון לצבע ב-6 שלבים: Loustal

בגלל שיוני הזכיר לי את לוסטל, הרצתי עליו חיפוש בגוגל תמונות, ונפלתי על הלינק הזה, שמראה עבודה על עמוד קומיקס מ: 1.עפרון נקי, 2.-3. שני נסיונות להצללה בעפרון ודיו 4. גרסא שלישית להצללה, דיו בשילוב מעברים בעפרון, והתחלה של הצביעה. בצבעי מים צובעים קודם את הבהירים ולאט לאט מתקדמים לכהים יותר. אפשר לראות איך הוא נותן שכבת בסיס בצבע הפוך לצבע הסופי, (צהוב\כחול), כדי להחיות את הצבע, למרות שבגרסא הסופית כמעט לא רואים שהיה שם צהוב, אבל הוא שם והוא משפיע על הכחול. קל ויעיל ללמוד מלוסטל קומפוזיציה (=סידור מרכיבי הציור בריבוע שהוא הפריים או הדף), כי הוא עושה קומפוזיציות ברורות ופשוטות של משטחים גדולים וכיוונים ברורים, בלי שבירות והתחכמויות קוביסטיות. מצ"ב ציור נוסף שלו.

למעלה