ציור של איבי

apathic

New member
ציור של איבי

היא לא הצליחה להעלות אותו אז אני עושה לה את העבודה השחורה... כן, אוקי.

*GormE*

New member
טוב! אז זו סקיצה לקומיקס

אני קוראת לזה- וירג´יל העכבר היהודי וזה קומי אז אל תחפשו רמזים נאצים למינהם, ואני גם מחבבת עכברים.

chatenoire

New member
מתוק!!

יש לי חיבה יתרה לבעלי חיים, ובמיוחד לכאלה בעלי נטיה לדבר. כל רישום ורישום מקסים להפליא (למרות שאני לא בטוחה שהבנתי מה הוא מחזיק בעליון), במיוחד המשעשע עם המזרק והחבר´ה שמעיפים את ספר התורה/לוחות הברית/אני לא מתמצאת ביהדות ומנהגיה באויר. המשפט של העכברון התחתון (שנראה קצת כמו חדף) לקוח מהאדונית והרוכל, או שזכרוני מתעתע בי?

*GormE*

New member
מה שהוא מחזיק שמה...

זה מקל הליכה רעוע. ויש לו זקן- זה חלק מהאפשרויות שחשבתי עליהן שאולי אני אעשה את וירג´יל מציג את מעשיות התורה אבל אז וויתרתי וכן, זה ספר תורה מעוטר ברימונים (מדהים כמה שאני זוכרת!) והמשפט באמת לקוח מהאדונית והרוכל! זיכרון מצויין יש לך! אני אקח ממך את הטלפון של המורה שלך לספרות...

*GormE*

New member
אהההההעעעםםם!!!

הוי! איך ההודעה הגיעה לראש הדף?? טוב, נו...

לא יודע אם את יודעת,

כבר יש ספר קומיקס שלם (מעולה, מדהים, מאושיות הקומיקס בפרט וספרות הביוגרפיות של השואה בכלל) שנקרא MAUS, כתב אותו אחד בשם ART SPIGELMAN והוא עוסק בסיפור הישרדותו של אביו את תקופת השואה ומחנות ריכוז וכ"ו. ספר מדהים של 300 עמודים, כשהרעיון הבסיסי בו הוא האנשת חיות לקבוצות אטניות ועמים, היהודים עכברים, הנאצים חתולים, הפולנים חזירים, הצרפתים צפרדעים (נדמה לי), האמריקאים כלבים וכ"ו... את יכולה לראות דוגמאות+תקציר באתר של עולם הקומיקס תחת המדור VAULT בתקצירי ספרים/טייטלים. מדהים, ושווה... ונדמה לי שגם יצאה מהדורה בתרגום עברי (מישהו אמר פה פעם בכל מקרה שיצאה...)

apathic

New member
כבר הזכרתי לך את זה פעמיים....

וחוץ מזה.. יש שני ספרים. אם קראת רק את הספר הראשון זה חבל... תקרא גם את השני! וכן.. יש מהדורה בעברית. אני קראתי את הראשון בעברית.. לדודים שלי היה את זה פעם. (אני חושב.. אני אפילו לא בטוח - אי אפשר לסמוך עליי. הזיכרון שלי הוא דבר לא צפוי. מה שכן חשוב זה שיש ספר המשך! עדיין לא סיימתי אותו אפילו.. יש לי עוד פרק אחד. תודה שהזכרתם לי...)

איזה המשך? + ספויילר ../images/Emo58.gif

אני יודע רק על הספר הגדול שזכה בפרס EIZNER בשנת 1998. איזה המשך? איך? כי בספר הסיפור נגמר בזה שהאבא מגיע לארה"ב וכ"ו במישור ההיסטורי ובמישור הכרונולוגי זה נמשך עד שנה אחרי שהוא כבר נפטר? על מה זה מספר? או שאתה מתיחס לזה שהספר יצא בשני חלקים עד 1996 וב 97-98?

apathic

New member
זה מה שהתכוונתי - זה לא ספויילר!

אין שום חידוש או משהו כזה. הסיפור יצא בשני חלקים. פשוט לא כולם יודעים וזה חבל. שום ספויילר!

*GormE*

New member
אני יודעת...

אבל שחכתי מזה לחלוטין. רק אחרי שהראתי לאפאטיק הוא הזכיר לי אין שום קשר, זה מה שבטוח.

למעלה