ציור של בילי ציור בפוטושופ [דנע היא ילדה טיפשע.. ידעתם..?]
N NeT NiT New member 11/7/05 #1 ציור של בילי../images/Emo11.gif ציור בפוטושופ [דנע היא ילדה טיפשע.. ידעתם..? ]
N NeT NiT New member 11/7/05 #2 וציור של טרה../images/Emo11.gif יצא יותר טוב מבילי אם תשאלו אותי... אולי זה כי טרה יותר שווה [או או.. זה בטח לא היה חכם להגיד את זה פה... *בורחת על נפשה ונעלמת באופק*]
וציור של טרה../images/Emo11.gif יצא יותר טוב מבילי אם תשאלו אותי... אולי זה כי טרה יותר שווה [או או.. זה בטח לא היה חכם להגיד את זה פה... *בורחת על נפשה ונעלמת באופק*]
N NeT NiT New member 11/7/05 #5 באמת רוצים לראות את מייק? S: טוב נו.. אני אעשה אותו מחר.... [ופיכ. לא במובן הזה. S: ] ותודה
R Rickenbacker 4001 New member 11/7/05 #13 זה כזה חמוד!![: אהה טרה באמת יותר שווה.. אבל מה עם מייק? העם רוצה מייק!^^
ח חמוסה מתרוצצת New member 11/7/05 #4 נט'ע מוכשרת../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif עוברת על תמונות בפוטושופ
N NeT NiT New member 11/7/05 #6 חמודה שלי.. זה יותר מזה../images/Emo11.gif חוץ מזה.. את לא מצליחה לעשות כאלה... אז שששש. ואני משתמשת רק בקווים. זובי עלייך. לכי תקראי איזה סלאש. המוח שלך לא מספיק מפותח.
חמודה שלי.. זה יותר מזה../images/Emo11.gif חוץ מזה.. את לא מצליחה לעשות כאלה... אז שששש. ואני משתמשת רק בקווים. זובי עלייך. לכי תקראי איזה סלאש. המוח שלך לא מספיק מפותח.