ציור של יורק

Anuerysm

New member
ציור של יורק

לא היה לי כח לצייר את הגוף אז תחשבו שיש שם סתם ראש וזהו #:

V e g

New member
הממ אבל יש פה 2 ציורים...

1. ת'ום יורק 2. אף. אבל אף אף. מדובר פה על חתיכת אף!!! סתם סתם...נחמד. אבל בכל זאת, לא יכלת לרחם עליו קצת בקטע הזה?

kittycatbone

New member
ואוו ציור מדהים!../images/Emo2.gif

ובקשר לציור של זה שהתחיל את השרשור, מאוד יפה! יהיה נחמד אם תמשיך את הציור
ואני מסכימה בקשר למה שווג' אמר בקשר לאףXP הוא קצת גדול מדי. כזה בצורה הנכונה אבל גדול מדיXD כל מקרה מאוד יפה!!

Anuerysm

New member
כאילו אתה ציירת אותו P:

ותודה לאלה שאמרו שהציור שלי יפה ולווג', זאת אולי פעם ראשונה שאני מצייר ציור בכוונה שהוא יצא ריאליסטי בכלל זה הציור הרביעי אולי שציירתי בחמש שנים האחרונות

לא אמרתי שאני ציירתי...

רק אמרתי שזה הציור בו אני דוגל.....במקרה הוא גם תלוי לי על הקיר...

Anuerysm

New member
כן ראיתי אותו

וגם לדעתי הוא מדהים יש לך את התמונה המקורית?

V e g

New member
הציור היה סבבה

בשביל מי שלצייר זה לא בדיוק העניין אצלו. גם לא אצלי. אני מתאר לעצמי שציירת את החלק העליון ואז את הפה ונשאר מרווח גדול מדי בשביל מה שבאמצע...סביר שגם לי זה היה קורה... אבל יהיה נחמד אם יהיו נסיונות לצייר את השאר...למשל, מי מצייר את ג'וני?

ציירתי אותו

ציירתי אותו על בגדול יותר, לא כמו שאני מצייר תמיד. הבעיה היא שהמצלמה שלי רוצחת את התמונה בגודל הזה ואין לי סורק!
המצלמה הורסת את כל ההצללות! *בוכה להורים שלי שיקנו לי סורק* במילים אחרות - מי שרוצה לראות את ג'וני דרך עפרוני - מוזמן לבוא אליי ולראות, אני מבטיח שאני לא ארצח אותו.
ציירתי גם את ג'ון לנון בצעירותו! אחד המוצלחים! *בוכה שוב להורים שלי שיקנו לי סורק*

kittycatbone

New member
ווא אני אנסה!

להוסיף ציורים לסקצ'בוק שלי יכול להיות נחמדXD אני רק צריכה להיו במוּד (XD) ותמונה שממנה אני אצייר!
הממ דאמ, אבל עכשיו זה נשמע כאילו הציור ייצא לי טובXP חח הממ ממש לא

prophet85

New member
אני לא מצייר, אבל

יש בכרטיס האישי שלי ציור של ג'וני שאני ממש ממש אוהב.

mikaCreep

New member
אהההה הציור הזה מזכיר לי

|מטילה פצצה.| יהודי. נאמנאמ,מזמן רציתי לצייר את תום. בכלמקרה,לא הכי קשור אבל ציירתי את קורט לפני כמה זמן ><

למעלה