אם הוא תלוי על המוט הזה, הקו של הכתפיים שלו צריך להיות נטוי, ולהמשיך את הקו של היד שאוחזת במוט. בציור, קו הכתפיים מאוזן (מקביל לרצפה). מקווה שהבנת למה הכוונה...
הציון, באופן כללי, סביר. הבעיות שהיו לי איתו קטנות ולא רציניות כל כך, אבל בכל זאת - 1.כל הלסת של קפטן אמריקה, ובעיקר השפתיים, ניראת כאילו היא שייכת לבחורה. 2.המגן לא ניראה תלת מימדי, וגם לא עגול כל כך. חוץ מזה, הוא לא צבוע כמו שהמגן של קפטן אמריקה אמור להיות צבוע (אם אני לא טועה, זה אמור להיות אפור בצד שהוא מחזיק אותו). 3.היריות - לא משכנעות. תמשיך לצייר...אימון רק יעזור.
בקשר לקו של הכתפיים הבנתי אבל הוא כן נוטה אבל אתה צודק הוא לא נוטה מספיק כדי שיראו את זה (אבל אפשר תמיד לבדוק עם סרגל חחחחח סתם סתם הבנתי ויהיה שיפור לעתיד) בקשר אלייך ויאגרה... אוקי הסנטר והשפתיים אני לא יודע אולי בגלל הצביעה אבל אם גם בשחור ולבן אז סבבה אני אשתדל לתקן את זה לעתיד המגן לא נראה תלת מימדי כי אני לא מתרכז בצביעה (אני רוצה להיות פנסילר או אינקר בעדיפות פנסילר) ובגלל זה הצבעיה שלי פחות מושקעת עקב חוסר נסיון ופחות תשומת לב ככה שגם לתת לו את האפקט של מתכת לא ידעתי כמו שניתן לראות וגם את האפקט של התלת מימד אבל שטויות live and learn בקשר לאפור בפנים אין לימושג חיפשתי תמונה של המגן מהפנים אבל לו מצאתי אז אילטרתי אני דווקא שונא לעשות פן ארט ולא לדייק במשהו והיריות הם סתם לרקע לא השקעתי וגם חטפתי קריזה על הפוטושופ _עשה לי בעיות אל תשאלו) אז פשוט מיהרתי כבר לסיים