ציור שעשיתי

*GormE*

New member
ציור שעשיתי

בלי סקצ´ קודם עם עיפרון (לא היה לי...) וחשבתי להעלות אותו כי עשיתי את הרגליים קטנות מדי אז התאמתי את הסביבה של הציור נראה אותכם מתבכיינים על פרופוציות! אני משטה באופטיקה! הה-הה! (צחוק מנדארק)

ailag

New member
what the hell...

לול הכותרת אומרת הכל. יד ימין (שמאל שלנו) טיפה קדמית מדי (?) זה נראה כאילו אנחנו רואים את הגב, יכול להיות שבגלל זה. חוץ מזה, לי לפחות הפרופורציות נראות בסדר, עבדת עם השיטה המקובלת של קווים אלכסוניים - היא נותנת תוצאות טובות. הבנאדם עצמו .. eek. הפנים, התנוחה (השערות.. לול) - חיפשת מוזרות ומצאת. קבלי ח"ח
נ.ב. זאת רק אני או שהברכיים נשאבות פנימה?

*GormE*

New member
איזו שיטה?? קוים אלכסונים?

לא, לא מכירה! והברכיים יותר יוצאות החוצה, העור- טוב, קורה שם משהו מוזר זה ציור די שואתי לא יודת מה קרה לי (דרך אגב, באותו יום עשיתי ציור של מישהי רצה עם פרפרים)

*GormE*

New member
טוב נו... אני מעלה את הציור השני

עכשיו- מצאו את ההבדלים.

ailag

New member
ההבדלים:

בראשון השרוולים טיפה יותר קצרים בשני היא לא מחייכת קלעתי נכון? במה זוכים?

*GormE*

New member
חופשה בלתי נשכחת

בכפר הנופש ע"ש עוזיהו גור. וזה רק הפרס השני! עוד מישהו שרוצה להתמודד על הפרס הראשון?

ailag

New member
אני רוצה פרס ראשון!לא אכפת לי מהשני

או שאני אלך לישון. מחר כבר יסקלו אותנו על זה .. לא נורא. תראו את הציור החדש שליייי : >-I-סq (ילד דרוס עם כובע הפוך) למישהו יש הערות? אינקינג בקרוב. היכונו.

yonabarak

New member
יפה

חוץ מהלו קואליטי JPG הענק. המלצה: ציורים בצבע אחד יותר כדאי לשמור ב-GIF. יש בפוטושופ את אופציית save for web, ושם אפשר לראות את האורגינל מול התוצאה, ולשנות פרמטרים. לציור כמו שלך היה מספיק GIF בשמונה צבעים והוא היה יוצא פי אלף יותר נקי.

למעלה