ציור

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
ציור

שלום, אנשים! אני יודעת שכבר מזמן לא הבאתי לכם ציור לקטול לארוחת בוקר, אבל מה לעשות ולא היה לי זמן לצייר בגרוש... אתמול עליתי על טכניקה שונה לצביעה מזו שהשתמשתי בה עד כה - שמתאימה גם לרישומי עפרון. הותיקים בפורום אולי יזכרו שהעליתי את הציור הזה בגירסתו האפורה... אז הנה זה - רוג, בצבעים לוהטים כאש - לקטילתכם באהבה...
SHOOT!

The Crusader

New member
שמעי...

פששששש... ציור יפה צביעה פיצוץ אין לי הערות ממש סך הכל יש מקום לשיפורים אבל למי מאיתנו אין אבל באמת ציור יפייפה והצביעה מהממת אגב אהבתי את השיער!!! איך עשית את זה?

Humus_Chipsalat

New member
גירי !!!!!!!!!!!!!!!!

היא משלנו ולא ניתן אותה !!!!!! יהההההה הציור הזה ריגש אותי! ממש ממש יפהפה!

yonabarak

New member
כמה הערות

ציור יפה, אם כי לטעמי היא רזה מידי. כמה הערות אנטומיה: הלסת שלה נחתכת ישר מידי מהאוזן לסנטר. צריך להיות יותר עגול מתחת לאוזן, לתת מקום ללסת התחתונה. גם בשביל בחורה מאוד אנורקטית חסר לה קצת אגן. הידיים קצרות מידי, בייחוד זו שעל המותן. הערת ריאליזם וסגנון: המעיל לא משכנע. הכפלים חוזרים על עצמם בגודל ובכיוון. זאת בעיה מוכרת, יש נטייה טבעית להזרים כפלים באופן אחיד.. הפתרון הוא לעבוד מהסתכלות. אם אין לך תמונה טובה, תביימי דוגמן מזמדמן. הערה כללית יותר: חסרים לך קצת קונטראסטים. חסרים צללים כהים ואזורי אור בוהקים. עבדת בסגנון ביניים: מצד אחד אין קונטור שחור של קומיקס, ויש נפחים, מצד שני הצביעה היא עדיין צביעת קומיקס של צבע אחיד לכל משטח. אם את שואפת לצביעה ריאליסטית יותר צריך לזכור שבריאליה אף צבע לא נשאר נקי. צעד אחד לשיפור יהיה הכנסת גוון צבע לכל הצללים, למשל אפור חום או אפור סגול, שיופיע בכל הצבעים. זה ייאחד את התמונה מסדרה של משטחי צבע עצמאיים לגוף אחד שמקבל כולו את אותו הסוג של הצללה. כלומר, לא להצליל ירוק בירוק כהה וצהוב בצהוב כהה, אלא להצליל את שניהם בגוון חום, למשל. הערה אחרונה: אני לא אוהב את הסגירה המושלמת של המשטחים השחורים ברגליים. נראה לי שהיה משכנע יותר להזיז קצת. זה היה מדגיש את ההבדל בין הרגליים. בכלל היה לי יותר נוח אם הרגליים לא היו זהות בתנוחתן.

ויאגרה

New member
כמה דברים

היא באמת קצת רזה מידי. הצביעה מצויינת. הפרצוף שלה יצא מצויין. החתימה שלך ממש אחלה.

giri

New member
תודה לכולם!

הערות לעניין! האמת שאת עניין צביעת הביניים אישי כבר העיר לי... והתעלמתי מעצלות
אבל הבטחתי לו (וגם לכם) שבציור הבא אני אקפיד יותר. עניין הקפלים - נכון לגמרי! והאמת שבעצמי לא כל כך ראיתי את זה, זה מה שטוב בפורום, שנותנים הערות שאתה לא יכול לעלות עליהן לבד. האמת שעשיתי את הציור הזה בשיעור בקורס, כך שבאמת לא היתה לי דוגמה - דבר שגם פגע באמינות התנוחה והגוף. ככלל, אני מעדיפה בציורים כאלה לדגמן, אבל המרצה היה א.שמן ב.זקן ג.בחליפה ד.לא נחמד...
מה עוד... לגבי החדות של הקוים - נכון. האמת שלי גם הפריע שהגבות קצת חדות וקרובות מדי למצח, לא? השיער - כמו תמיד... ביחד עם העפרון. זה הסיפור של הציור הזה - הוא ניסוי בטכניקה חדשה לי - לקחתי רישום עפרון רגיל לחלוטין שלי ועשיתי ממנו layer עם blending mode אחר- multiply. הופתעתי מהתוצאה, אבל בעיקר החלטתי שבציורים הבאים אני ארשום קצת אחרת מתוך מחשבה על הצביעה הזו... תודה רבה על כל המחמאות, גרמתם להרגיש טוב עם עצמי אחרי שהמון זמן לא ציירתי...

Humus_Chipsalat

New member
מעבר לאגן, והיד הקצרה...

הציור פשוט מושלם.. באמת צביעה יפהפיה.. השיער כל כך משכנע... גירי, את פשוט גדולה !!!!

אחותי, את גדולה!../images/Emo24.gif

קיבלתי את זה גם במייל. שנינו התלהבנו. ודרך אגב, לא אין לי הערות! מתי אפשר לקבל כזה לבית?????

giri

New member
אוחתי היקרה...

ברוכה הבאה לפורום קומיקס, "אמא של רום". סיכוי לא רע שפה היו מזהים אותך יותר טוב בתור "אחות של גירי"...
את יכולה כזה לבית כבר עכשיו... אני אצרוב לך גירסה להדפסה אצל פרג´...

למעלה