ציור...

12אניהיא

New member
ציור...

ציירת על גופי פרחים ופרפרים אם קצות אצבעותייך במגע שצבע את חיי בשלל צבעים... פרטת על מיתרי נפשי נפשי הכמהה אלייך ללחוש מילות תשוקה מילות אהבה....

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gifפרפרים

פרפרים מתרוצצים בבטנך... ומילים מלטפות גופך ואת מיוחדת ועוד איך... כל אישה מיוחדת בדרכה... ואת הרי הקשת במלוא יופייך והדרך ....

פרפרים בנשמתי ../images/Emo121.gif

נשמתי מתהפכת בקרבה בעת שהמילים שלך הנשלחות אלי למסך עוטפות אותי בחום אהבה תוססת ומעירה עולה מולי עכשיו נשמתי פורחת ונושמת אתה מנשים אותה מעודד אותה להמריא קלה כמו הפרפר יפה וצבעונית כמוהו ליצור שירה מתנגנת לפאר ולרומם את האהבה מקווה שחייה של האהבה ארוכים מחיי הפרפר אהוב שלי איפה אתה עכשיו?

mr_lonely

New member
הביטי מסביב...../images/Emo25.gif

אל תמהרי כל כך להחליט שאני לא בסביבה. הביטי שוב, הסתכלי מסביב אני תמיד בסביבה. שהרי גם אני רגיל לנוכחותך, מתגעגע למגע מקרי של גופך. מביט מסביב ולא מוצא עינייך, וידייך...הו...ידייך. שמרי על הזכרונות, הזרמים והצמרמורות. ודעי שמסתובב אני בקרבתך ממתין לאות ממך. ממתין להזמנה חוזרת אל חייך לחיבוק אוהב בין חמוקייך להשתוללות יצרייך ולסומק כריותייך

ואווו ../images/Emo25.gifאתה יודע איך לרגש../images/Emo41.gif

למקרא המילים חשבתי הנה האיש האהוב הדמיוני אליו אקרא : אני פה שאהבה נפשי, בוא אלי הוא בדרך להתגלות יגיע אלי עוד מעט קט אותי יבין ויחוש כל הפרפרים בבטני קמו לתחייה כולם מרחפים מפה לשם מפעילים זרמים בגופי המעיינות שלי הנסתרים כולם מתפרצים בגופי ממתינים למגע גופך בוא התגלה אהוב שלי גופי אכן חי,פועל,זורם אך נשמתי מתה בלעדייך מגע ידייך אותי ינשים בידייך אקום לתחיה כמו עוף החול הקדום אמריא לשחקים הזוהרים הרחק הרחק מעבר לעננים אל הכוכבים הזוהרים מעל

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

הגיגים ותשוקות אלו שלך מתאימים במדוייק לאילו שלי לשונות וגופות תאוות ויצרים שנלקחו בדיוק מתוך חלומי ואני לא אניח לך לגווע, יקירתי הולך אני לצידך, חמדתי והתקווה והתאווה ההגיגים והתשוקה ימצאו דרכם גם במרחקים, ילדתי !

למעלה