ציור

phoenix1

New member
ציור

אני רוצה לפרסם פה ציור שלי ושל עוד ילד ..הציור הוא סקיצה ראשונית של קומיקס שאנחנו עובדים עליו שיקרא "kazama's sword" מקווה שכתבתי נכון.....הסיפור הוא על ילד שמקבל חרב בעל כוחות קסומים......בימים הקרובים אני אפרסם את הסיפור הכולל...... הציור

Dark SpaWn

New member
אני לא אוהב לתת תגובות שלליות אבל

אפילו שאתה צייר טוב מאוד... הסיפור טיפה לא מקורי... לפחות ממה שאמרתה עד עכשיו... אם תוסיף יותר הסבר אולי זה ישמע יותר טוב אבל פשוט ילד אם חרב קסומה?... מה הכוחות שלו? מה המטרה שלו בחיים? איפה הדרמה ?! איפה המתח !? איפה אני ?!... זה לא הפורום שחיפשתי ! טוב ביי

phoenix1

New member
תגובה

יש עוד אפשרות לשנונייים כי עדיין אנחנו רק בדפים הראשונים.....אם יש לכם הצעות נוספות אני אשמח לשמוע

The Flash

New member
נחמד

נראה כמו קקשין מנרוטו בלי הכיסוי על הפנים שלו

kislevorr

New member
קומיקס על טקן עלול להיות נהדר

ולעדתי אתה יכול לעשות אותו נהדר גם... אבל אם אתה רוצה את זה על טקן, תבהיר את זה,ותעשה יותר דומה.. מה ששכחתי להגיד בהודעה הקודמת,ואז נראיתי כמו סתם מישהו דפוק זה - ציור מגניב, מצפה לצביעה... כמו כן אני ממליץ לא לעשות על טקן או "לגנוב" מטקן,כי זה פשוט סוגר אותך בתוך משהו קיים, ואז "וואי זה יכול להיות מגניב אם בלה בלה בלה" "אבל לא יכול להיות, כי סבא של ג'ין זה הייהצ'י... ואז בלה בלה בלה..." אני מקווה שהבנת

למעלה