ציור לחצו להגדלה
D dilan angel New member 12/12/04 #3 מגיבה../images/Emo110.gif לא הגבתי מקודם כי ת'אמת אני לא ממש מבינה את המיור שלך (שמאוד יפה דרך אגב ) אתה יכול להסביר אותו
מגיבה../images/Emo110.gif לא הגבתי מקודם כי ת'אמת אני לא ממש מבינה את המיור שלך (שמאוד יפה דרך אגב ) אתה יכול להסביר אותו
T tishbiman New member 12/12/04 #4 ממ זה סתם בצחוק..מה לא הבנת? חרא , ג'וק - Harajuku (Harajuku Girls) והציור האמצע זאת גוון מהתנוחה של העטיפה של האלבום.
ממ זה סתם בצחוק..מה לא הבנת? חרא , ג'וק - Harajuku (Harajuku Girls) והציור האמצע זאת גוון מהתנוחה של העטיפה של האלבום.
D dilan angel New member 12/12/04 #5 האא פחחח../images/Emo110.gif חחחחחחחח אמרתי כבר שאני קשת קליטה חח אהבתי את הרעיון! חשבתי בהתחלה שאתה מנסה להגיד שהאלבום של גוון ח*א תוסיף את הציור לגלריות
האא פחחח../images/Emo110.gif חחחחחחחח אמרתי כבר שאני קשת קליטה חח אהבתי את הרעיון! חשבתי בהתחלה שאתה מנסה להגיד שהאלבום של גוון ח*א תוסיף את הציור לגלריות
T tishbiman New member 12/12/04 #6 שיר, אני גם מוסיף כל מיני תמונות חדשות של גוון מהאלבום ומהתקופה הממש אחרונה... כי אני רואה שאין שם...
שיר, אני גם מוסיף כל מיני תמונות חדשות של גוון מהאלבום ומהתקופה הממש אחרונה... כי אני רואה שאין שם...
D dilan angel New member 13/12/04 #10 טנקס איש../images/Emo110.gif יש שם תמונות ממש יפות שאפילו לא יצא לי לראות
N Not That Perfect New member 13/12/04 #11 שלום לך איש../images/Emo70.gif../images/Emo136.gif אני נופר, וסחטיין על התמונות!