צ'יזבטים....

driftwoodstav

New member
צ'יזבטים....

לאור בקשות והתקופה בא אנחנו נמצאים (פסח!) החלטתי לפתוח שירשור צ'יזבטים מפחידים חדש! כל הצ'יזבטים שרשומים ב"צ'יזבטים בשקל" כבר די חרושים אני חושבת... הגיע הזמן לחידוש!!!!!!!!! למישהו יש רעיון? סתיו

driftwoodstav

New member
אז אני יתחיל....

לסיפור הזה יש 1000000000 גרסאות, אבל הנה אחת שאני הכי אהבתי- כשחזרתי מטיול פסח בוגרת (שהיה נהדר!!!) נאלצתי לחזור באוטובוס מכיוון שאבא שלי לא היה בת"א. אז עליתי לאוטובוס וגיליתי להפתעתי שאין לי מקום לשבת חוץ ממושב אחד ליד זקנה אחת. התישבתי שם ולא יכולתי לא להסתכל עליה- היו לה פנים לבנות ומקומטותץ, שיער לבן מאוד וכל הגוף שלה היה מצומק קטן ומקומט, אבל העיניים שלה- הן היו עיניים כחולות של מישהי צעירה. היא תפסה אותי מסתכלת עליה אז התנצלתי והיא אמרה לי "אני רגילה שמסתכלים עלי... את מטיילת נכון?" אז הסברתי לה שאני מד"צית במחנות העוליםן והיא אמרה לי שגם היא היתה מד"צית במחנות העולים פעם. היא סיפרה לי שקוראים לה יעל והיא היתה מדריכה של קבוצת ילדים נחמדים בכיתה ו'. הגיע פסח והיה טיול מצויין לצעירה, כולם נרשמו חוץ מחניך אחד בשם יואב- יואב היה ילד שהגיע תמידדדדדדד לפעולות, והיה נהנה מאוד. אבל כשזה הגיע לטיול- הוא התחיל לספר לה סיפורים לא ממש אמינים. יעל החליטה לברר את המצב והלכה לדבר עם אמא שלו. היא הלכה אליו הביתה ואת הדלת פתחה אישה בערך בת 40. "שלום אני יעל המדריכה של יואב" היא אמרה "למה הוא לא רוצה לבוא לטיול?" אמא של יואב הסתכלה עליה בפליאה ואמרה "זה מה שכהוא אמר לך?! הוא מאוד רוצה לבוא! אני לא מרשה לו!" "למה?" יעל שאלה. אמא של יואב הכניסה את יעל הביתה והראתה לה תמונה של גבר וילד "זה בעלי והבן שלי...הם נהרגו בטיול" יעל הבינה מה הבעיה והסבירה לה שאין לה ממה לדאוג- כולם עוזרים לכולם בטיול, זה לא מסלול קשה, אין סיבה שיקרה כלום... וכו' ולבסוף אמא שלו הסכימה בתנאי שיעל תבטיח לה שהיא תשמור עליו. הגיע יום הטיול ויעל לא זזה מטר מיואב- היא שמרה עליו טוב טוב. עד שהם הגיעו למקום מסויים שמאוד קשה לעבור בו ויואב נפל לתיהום. יעל לא ידעה מה לעשות עם עצמה. היא היתה שבוע בבית בדיכי רציני. עד שיום אחד היא החליטה להתאפס על עצמה והלכה לדבר עם אמא שלך יואב. היא דפקה בדלת של הבית שלו ואמא של יואב פתחה את הדלת- אבל היא נראתה לפחות בת 80. יעל נכנסה לבית וישבה על הספה "אין לךי מה להגיד לך" אמרה אמא של יואב "אני רק מאחלת לך שמתי שתגיעי לגיל 25 ויום את תרגישי כמוני- ותשתגעי!" יעל בכתה בכי מר והתנצלה. אבל זה לא עזר ואמא של יואב גירשה אותה. ישבתי בשקט לידה ולא ידעתי מה להגיד. ואז היא אמרה לי "היום אני בת 25 ויום... (בצרחה צרחה צרחה צרחה!!!!!!!!!!) א-ב-ל א-נ-י ל-א מ-ש-ו-ג-ע-ת!!!!!!!!! בהצלחה ^^ סתיו

driftwoodstav

New member
עוד אחד....

בשנת 1903 חיו באיזור הזה בדיוק שתי משפחות. לכל משפחה היתה ילדה בת 13. רחל ורבקה. הן אהבו מאוד להתרוצץ להן באיזור הזה ולשחק המון משחקים. יום אחד הן הגיעו לבית קטן מעץ באמצע היער והחליטו לשחק שם. הן שיחקו מחבואים עד שמצאו מעל האח רובה עתיק ויפה. אז הן החליטו לשחק שודד ונשדד. רבקה לקחה את הרובה והתחילה לרדוף אחרי רחל הבכל הבית- הן נהנו מאוד! רבקה תפסה את רחל ואמרה לה "תני לי את הכסף!" רחל צחקה וניסתה להתחמק אבל בסוף היא נתנה לה "כסף". בתור חלק מהמשחק רבקה הצמידה את הרובה לאוזן של רחל ואמרה לה "חבל שלא נתת לי אותו קודם" ולחצה על ההדק- היא לא ציפתה שהרובה יהיה טעון, אבל היא פוצצה את ראשה של חברתה והרגה אותה. ההורים של רחל קברו אותה במקום האהוב שלה- המקם שאנחנו יושבים בו עכשיו. האגדה מספרת שכל 10 שנים מתעוררת רחל לשנה אחת וכל לילה היא מחפשת ילדה או ילד בגילה, משתלטת עליו וגורמת לו להרוג ארנבים, לאכול עכברים ולרצוח עוד ילדים בני 13... הסוף! רצוי לשנות את הסיפור לגיל של החניכים...אולי הם עוד יאמינו! סתיו

driftwoodstav

New member
ועוד!

אישה אחת חוזרת הבייתה מהעבודה, מניחה את התיק, הולכת למטבח, קוראת לכלב שלה והוא לא בא קוראת פעמים שלוש ארבע פעמים ואז היא מתחילה לחפש אותו בבית היא הולכת לחדר שינה שלה ורואה את הכלב שוכב על הרצפה מעולף, היא אצה רצה איתו לוטרינר משאירה אותו שם לניתוח וחוזרת הבייתה לאחר שהוטרינר מבטיח לה שבשניה שהוא יוצא מניתוח הוא מתקשר אליה. הוטרינר מתקשר אליה, היא לא עונה הוא נלחץ ומשאיר הודעות בהולות על המשיבון שאומרות שתצא מהבית מהר שהוא בדרך אליה ושהוא יסביר כשהוא יגיע. הוא מגיע עם המשטרה והכל ופתאום האישה יוצאת מהבית שלה השכנה, כולה בשוק מהמשטרה וההיסטריה מסביב לבית שלה, רואה את הוטרינר רצה אליו שואלת אם הכלב בסדר הוא אומר לה שכן ושהדבר שהוא נחנק ממנו היה שתי אצבעות אדם. איך שהוא מסיים את המשפט חבורה של שוטרים יוצאים מהבית שלה עם רוצח נמלט מינוס שתי אצבעות. סתיו

driftwoodstav

New member
עוד משהו לא כזה מפחיד...

אבל סיפור- בזמן המלחמה, חייל נאמן שלח לאימו כל שבוע מכתב כדי שהיא תדע שהוא בסדר. שבוע אחד, האם לא קיבלה מכתב ממנו והתחילה לדאוג. אחרי כמה שבועות היא קיבלה מכתב מהצבא שאומר שבנה מוחזק בידי האויב, והם מבטיחים לה שמתייחסים שם לשבויים בצורה טובה. אחרי כמה שבועות, האם סוף כל סוף קיבלה מכתב מבנה, הוא כותב: "אמא יקרה, תנסי לא לדאוג לי, הם מתייחסים אילנו טוב, ואני ישתחרר בקרוב, כשהמלחמה תיגמר. תוודאי שטדי הקטן יקבל את הבול על המעטפה לאוסף שלו. אוהב אותך, ג´ו.". האשה נורא שמחה לשמוע את החדשות, אבל התבלבלה כי לא ידעה מי הוא טדי הקטן. בכל אופן היא החליטה להוריד את הבול. הסתכלה על הבול ושמה לב שכתוב על הבול מאחורה: "הם חתכו לי את הרגליים". סתיו

driftwoodstav

New member
ועוד!!

אגדה אורבנית מספרת על זוג צעיר שנסע במכוניתם בשעת לילה מאוחרת בכביש בין-עירוני שכוח אל. במהלך הנסיעה שם הזוג הטרי לב לבגדים שזרוקים על הכביש בצורה מבולגנת אחרי נסיעה של עוד מספר מטרים הם רואים מכות עם מכוניות הפוכות והרוסות. הזוג יוצא ממכוניתם ורואה שהייתה במקום תאונה ענקית. מכוניות רבות היו הפוכות ומעוכות וגופות נרקבות נראו בין ההריסות. הזוג נבהל, חזר במהירות למכוניתם והחל בנסיעה מהירה מהמקום... לאחר נסיעה של כמה דקות הם שמו לב שהאזור נראה להם מוכר ,אז נראו שוב אותם בגדים הפזורים על הכביש ושוב אותו מקום עם הרבה הריסות של מכוניות וגופות, הם חשבו שבטעות עשו סיבוב והגיעו שוב לאותו מקום והחליטו להמשיך בנסיעה. אחרי נסיעה קצרה שוב נראה אותו הכביש עם הבגדים הזרוקים על האדמה ומקום התאונה שוב נתגלה לעניהם. הזוג המבוהל החל להגביר את קצב הנסיעה במהירות וניסה לברוח משם אך שוב ושוב חזר לאותו מקום .בכל פעם מחדש מהירות מכוניתם הלכה וגברה . לפתע הנהג איבד שליטה על ההגה והמכונית התרסקה על הסלעים. ממש ליד משכנם האחרון של המכוניות ההפוכות וגופות נהגיהם. ככה הולכת האגדה ,שאם פעם תגיעו לכביש הזה אל תעצרו ואל תסתכלו אחורה פשוט תברחו על חייכם או שסופכם יהיה כמו סופף של אותם הסקרנים שעצרו והסתכלו על המקום המקולל. (טם טם טם!) ססתיו

driftwoodstav

New member
לה לה לה! הנה עוד!

ערב אחד ישבו כמה צעירים וצעירות ליד אש מדורה שהדליקו, והיו מספרים זה לזה סיפורי אימה מזויעים. אותו יום התקיימה בקיבוץ לויה; קברו את חיים הזקן. בזמן שהצעירים והצעירות סיפרו את הסיפורים המפחידים, נזכר אחד הצעירים בחיים הזקן, שמת ונקבר באותו יום, והוא אמר: "אימא שלי אומרת, שאם אתה דורך בחצות הלילה על הקבר של מישהו שנקבר באותו יום - רוח המת תתפוס אותך ברגליך ותמשוך אותך תוך הקבר. "איזה שטויות!" אמרה נערה בשם יעל. "אם זה שטויות," אמר הצעיר, "נראה אותך מעיזה לעשות זאת." "נראה אותך," אמרו עוד כמה נערים ונערות. "בסדר," אמרה יעל, "אני הולכת מכאן ישר לבית הקברות, ואני עולה על הקבר של חיים הזקן. אני לא פוחדת משום רוח של מת, וכדי שתדעו שאכן הייתי שם ולא סתם הלכתי מכאן הביתה - אני אתקע את האולר הזה על הקבר." ויעל הוציאה את האולר שלה מן הכיס והראתה אותו לכולם. "לא תעיזי לעשות זאת," אמרו לה כמה נערות. "חכו תראו," אמרה יעל, והיא קמה והלכה משם. השעה הייתה מאוחרת, וגם שאר הנערים והנערות קמו והלכו כל אחד לביתו. כשהתקרבה שעת חצות הגיעה יעל הייתה ליד שער בית הקברות. לא היה שם אף אחד והיה שקט מאוד. יעל פתחה את שער בית הקברות. השער החלוד השמיע קול חריקה, ויעל מצאה את עצמה בתוך בית הקברות. הירח האיר ממעל והמצבות שעל הקברים הטילו צללים ארוכים. היה שם מפחיד למדי, ויעל החלה להרגיש אי נוחות - אבל היא לא ויתרה. היא הייתה מוכרחה לעלות על הקבר של חיים הזקן ולתקוע עליו את האולר שלה. היא החלה לעבור בין הקברים. רוח קרה החלה מנשבת, ויעל לא ידעה אם גופה החל לרעוד מפחד או מקור. היא המשיכה ללכת בין הקברים, עד שהגיעה לקצה של בית הקברות. ושם, לפניה, היה קברו הטרי של חיים הזקן. עוד לא הייתה עליו מצבה, ורק תלולית עפר טריה היתה עליו - ערימת עפר שכיסו בה את גופתו של חיים הזקן. יעל קרבה לקבר; היא עמדה לידו עכשיו. היא חשה שגופה אכן רועד מפחד. שיניה ממש נקשו זו בזו, איך היא לא רצתה שיחשבו שהיא פחדנית. היא עוד היתה צריכה לתקוע את האולר שלה על הקבר. לאט-לאט היא זזה ממקומה ועלתה על תלולית העפר. כפות רגליה ממש שקעו בעפר הרך, וגרגרי אדמה נכנסו לתוך נעליה וגרביה. יעל רצתה לברוח משם, אך היא עוד לא תקעה את האולר. היא הכניסה את ידה הרועדת לתוך הכיס של שמלתה. ידה רעדה כל כך, עד שבקושי רב היא תפסה באולר. היא הוציאה את להב האולר, שהבהיק לאור הירח. טיפות זיעה נשרו ממצחה של יעל. היא התכופפה מטה-מטה לעבר תלולית העפר, וממש בלי לראות את תקעה את האולר בפראות בעפר של הקבר. ואז, אחרי שתקעה את האולר, היא הזדקפה ורצתה לברוח משם. היא הרימה את רגלה - ופתאום הרגישה שמישהו תפס אותה מאחור. למחרת בבוקר לא הגיעה יעל לבית הספר. החברות והחברים שלה תהו מה קרה לה. לא עבר זמן רב, וגם הוריה הגיעו לבית הספר. הם אמרו שיעל לא שבה הביתה באותו לילה, ושאלו את חבריה ואת חברותיה אם מישהו מהם יודע היכן היא. ואז סיפרו החברים והחברות על מה שיעל אמרה שהיא תעז לעשות - לדרוך בחצות הלילה על קברו של חיים הזקן. מיד מיהרו כולם והלכו לבית הקברות.הם נכנסו דרך השער החלוד והלכו לאורך הקברים עד לקצה בית הקברות. ושם החלו כולם צורחים בבעתה: על קברו הטרי של חיים הזקן היתה מוטלת גופה של יעל המתה, והאולר תקוע בשולי שמלתה. יעל המסכנה - היא כל כך מיהרה לתקוע את האולר באדמת הקבר, עד שהיא לא שמה לב - ותקעה את האולר לתוך האדמה דרך שולי שמלתה. האולר הוא שעצר אותה; יעל פשוט מתה מפחד! סתיו...

driftwoodstav

New member
הנה עוד אחד ספוקי שכזה...

במחוז יורקשטר באנגליה, בעיירה אנגלית, קיים פאב אנגלי טיפוסי, מספרים שעל אחד הכיסאות בפאב רובצת קללה. בערך בשנת 1700 היה נוהג לבקר בפאב בחור צעיר בשם טום. טום היה אהוד בקרב חבריו, אך שנוא על מרבית תושבי העיירה עוד מהיותו נער, טום תמיד ישב על אותו כיסא, יום אחד הודיע טום על אירוסיו לאחת מטובות העיירה, הוריה של הנערה התנגדו ואף ניהלו חברתי מאבק על בית, אך בין לילה שינו הוריה של הנערה את דעתם והחליטו לתת את ברכתם לחתונה (עד היום איש אינו יודע למה), טום והנערה נישאו כדת וכדין בטקס נוצרי מסורתי. כלפי חוץ נראו טום, אישתו ומשפחתה היו מאושרים, אך מסיבה לא ברורה נהג אביה של הנערה לערוב לטום בכל פינה (אפילו בפאב האהוב עליו) ולצעוק לעברו שהרס את חייו שלו ושל ביתו, לילה אחד, כמו כל לילה, נכנס טום לאותו פאב שאהב כל כך לבקר בו ולדתהמתו ראה את אביה של הנערה יושב בכיסא שלו (מסיבה לא ברורה אף אחד לא העז לפני כן לשבת בכיסאו של טום), טום התחרפן הוא החל לצעוק על אביה של אישתו שיקום מכסאו, האב המשיך בשלו ולא התייחס לטום, טום השתלט על עצמו ויצא מהפאב בסערה, האב בתומו חשב שסוף סוף נכנע טום ויצא מהפאב אחריו, טום ארב לו בין הצללים באחת הסימטאות הסמוכות לפאב, בהתקף של כאס רצח טום את אביה של אישתו. משפטו של טום היה קצר ובשנת 1702 נגזר למות בתליה, מספר ימים לאחר מכן נתלה טום, מילותיו כשנשאל אם ירצה להגיד מילים אחרונות ענה שכרגע הטיל קללה על הכיסא הקבוע שלו בפאב וכל אדם שיעז לשבת עליו ימות, בתחילה לא האמין אף אחד מתושבי העיר למילותיו של טום, אך בכל זאת, אף אחד לא העז לשבת על הכיסא, לאח מספר חודשים עזר אומץ אחד מתובי העיירה וישב על הכיסא, הוא מת בשנתו מספר שעות לאחר מכון... הפאב עדיין קיים באנגליה ומאז הספיקו לשבת (ולמות) עליו כ-128 אנשים, כולם מתו באופן מיסטורי שעות ספורות לאחר שהעזו לשבת על הכיסא. כיום נמצא הכיסא המקולל (המכונה "הכיסא של טום") באחד המוזאונים הרבים באנגליה, הוא תלוי בגובה של שני מטרים מעל מעל הריצפה ומתחתיו מונח שלט שמבקש בנימוס מהמבקרים לא להוריד את הכיסא ובאותיות מודגשות וגדולות כתוב "המבקרים מתבקשים לא לשבת על הכיסא אם הם לא רוצים ללכת בדרכם של 128 האחרים אשר פיקפקו בקללתו של טום" (באנגלית כמובן)

driftwoodstav

New member
...

בעיירה באיזה חור באנגליה חי לו אדם בשם אדון איקס. הוא היה רודף שמלות ונהג לבלות עם בחורות כל לילה. לילה אחד הוא פגש נערה בשם מרי ובילה איתה לילה. אחרי זמן מה היא גילתה שנכנסה להריון והשניים נאלצו להתחתן. הם היו אומללים ושנאו אחד את השני ולכן מר איקס חזר לחייו לפני החתונה ועשה מה שעשה בלילות עם בחורות שונות ומשונות, משאיר את מרי בבית לבד לטפל בתינוק. מרי לא היתה פריארית ונידנדה לו על כך שהוא לא עוזר לה, עד שיום אחד למר איקס נשבר והוא תיכנן תוכנית. באחת הנסיעות של השניים לאחיה של מרי, מר איקס תקף את מרי ורצח אותה. הוא מצא חורשה ליד אגם וקבר את הגופה שם. מר איקס אמר שמרי נסעה לבקר דוד שלה שנמצא בעיר אחרת בשביל לתרץ את העובדה שהם לא הגיעו לביקור, אבל אחיה של מרי לא האמין לו ונסע לכיוון אותו דוד כדי לבדוק אם היא שם. הוא עבר בנסיעתו ליד האגם ושמע לפתע את קולה של מרי קוראת לו. הוא הלך לכיוון האגם ומצא את רוחה של מרי- היא היתה לבנה וזוהרת והיא הצביעה לכיוון החורשה. אחיה של מרי ססיפר למשטרה את סיפורו ושוטרים הגיעו למקום ומצאו את קברה של מרי. עד היום יש שמספרים שרואים אותה בלילות יושבת ובוכה על גורלה המר... סתיו

driftwoodstav

New member
קצת צולע אבל נחמד...

דני, נהג מונית, סיים את העבודה בשעה מאוד מאוחרת בלילה, ונסע הביתה, הכביש היה רק, שם נפש חיה לא היתה בחוץ. ואז בשולי הכביש (על המדרכה), הוא ראה דמות שחורה שלא זזה, מכיוון שדני הוא בחור טוב, הוא עזר בשולי הכביש לדמות השחורה, הדמות השחורה התקרבה אליו, פתחה את הדלת, ודני ראה שזו אישה זקנה, היא עלתה על האוטו שלו, ודני שאל אותה לאן היא צריכה לנסוע, הזקנה אמרה לו לנסוע לבית הקברות הישן שבעיר, דני נסע לבית הקברות הישן ושם עצר לזקנה, לפני שהזקנה יצאה החוץ, היא אמרה לו שיחכה לה עד שתחזור. דני חכה מול השער של בית הקברות הישן לזקנה שעה, שעתיים, שלוש שעות, ואחרי שלוש וחצי שעות הזקנה יצאה לאט מבית הקברות. היא פתחה את הדלת של האוטו ונכנסה פנימה, דני ראה שצד ימין של הפנים שלה בצבע כחול, וצד שמאל של הפנים שלה בצבע אדום, יד ימין שלה בצבע אדום ויד שמאל שלה בצבע אדום, רגל ימין שלה בצבע כחול ורגל שמאל שלה בצבע אדום. אבל הוא לא אמר כלום. האישה הזקנה אמרה לו איפה הבית שלה, והוא הסיע אותה לשמה, וליווה אותה עד הבית, שם נתן לה את מספר הפלאפון שלו, אם תצטרך טרמפ לאנשהו (כי כמו שראינו למעלה, דני הוא בחור טוב). בלילה למחרת, האישה הזקנה מתקשרת לדני, ומבקשת ממנו שיבוא לקחת אותה לבית הקברות הישן, דני באה ולוקח אותה לבית הקברות הישן,ושם עצר לזקנה, לפני שהזקנה יצאה החוץ, היא אמרה לו שיחכה לה עד שתחזור. דני חכה מול השער של בית הקברות הישן לזקנה שעה, שעתיים, שלוש שעות, ואחרי שלוש וחצי שעות הזקנה יצאה לאט מבית הקברות. היא פתחה את הדלת של האוטו ונכנסה פנימה, דני שוב שם לב שצד ימין של הפנים שלה בצבע כחול, וצד שמאל של הפנים שלה בצבע אדום, יד ימין שלה בצבע אדום ויד שמאל שלה בצבע אדום, רגל ימין שלה בצבע כחול ורגל שמאל שלה בצבע אדום. אבל הוא לא אמר כלום, ומחזיר את הזקנה הביתה. בלילה השלישי, האישה הזקנה מתקשרת לדני, ומבקשת ממנו שיבוא לקחת אותה לבית הקברות הישן, דני באה ולוקח אותה לבית הקברות הישן,ושם עצר לזקנה, לפני שהזקנה יצאה החוץ, היא אמרה לו שיחכה לה עד שתחזור. דני חכה מול השער של בית הקברות הישן לזקנה שעה, שעתיים, שלוש שעות, ואחרי שלוש וחצי שעות הזקנה יצאה לאט מבית הקברות. היא פתחה את הדלת של האוטו ונכנסה פנימה, דני שוב שם לב שצד ימין של הפנים שלה בצבע כחול, וצד שמאל של הפנים שלה בצבע אדום, יד ימין שלה בצבע אדום ויד שמאל שלה בצבע אדום, רגל ימין שלה בצבע כחול ורגל שמאל שלה בצבע אדום. אבל הוא לא אמר כלום, ומחזיר את הזקנה הביתה. בלילה הרביעי האישה הזקנה מתקשרת לדני, ומבקשת ממנו שיבוא לקחת אותה לבית הקברות הישן, דני באה ולוקח אותה לבית הקברות הישן,ושם עצר לזקנה, לפני שהזקנה יצאה החוץ, היא אמרה לו שיחכה לה עד שתחזור. דני שראה מה קורה לאישה הזקנה בלילות לפני כן, מחליט לעקוב אחרי האישה הזקנה. הוא חכה שהאישה הזקנה תכנס לבית הקברות, ואחרי שנכנסה, הוא יצא מהאוטו ונכנס גם, הוא עקב אחריה, אבל היה ערפל באותו לילה, ולכן לא יכל לראות את האישה הזקנה טוב, ואיבד אותה, הוא החליט לחזור לאוטו, אבל כשהתחיל ללכת אחור, הוא נפל לתוך קבר ריק ואיבד את ההכרה, כשקם, הוא היה מעל מצבה של קבר, הוא הרגיש שהידיים והרגלים שלו קשורות בחבל, ומחוברות למכונה מוזרה, ואז הוא ראה את האישה הזקנה, היא לא דברה איתה, רק הפעילה את המכונה, והמכונה התחילה למתוח טת דני ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוחולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח ולמתוח כמו שאני מתחתי אותכם... סתיו

driftwoodstav

New member
עצה לחיים:

שאתם לבד בלילה בבית- אל תקראו את פורום אגדות אורבניות... עכשיו כל זבוב עושה לי התקף חרדה! סתיו

למעלה