צ'יזבטים

phrizer

New member
צ'יזבטים

היי, בואו נעשה ניסיון, כולם לכבות את האור - כן גם אתה! אני רואה שהאור עדיין דלוק אצלך... הו, יופי כיבית. תדליקו פנס קטן. מה אמרת? אה, ראיתי שיש בבוידעם.אוקיי, כולם מוכנים? כל אחד יספר את הסיפור הכי מפחיד שלו - הוא לא חייב להמציא אותו והוא לא חייב להיות אמיתי, הוא יכול גם להיות סתם סיפור ששמעתם ולא נותן לכם לישון, אני בנתיים בוחר צ'יזבט מהאוסף שלי, חח. תתחילו לחשוב. אני בנתיים חשבתי על צ'יזבט אבל כדי שתגיבו - אחרי הצ'יזבט השני שתכתבו אני יכתוב את שלי.

שלי.... בטוח שכולם מכירים אותו....

מישהו כתב אותו במאמרים בפורום.... קראתי את זה והלב שלי נפל לתחתונים... א נתחיל: שבוע (בערך) אחרי שנרשמתי לפורום נכנסתי למאמרים שהיה בפורום וראיתי " פולטגרייסט- האמת שמאחורי הסרט" היו שם הרבה דברים מפחידים שאני לא אתחיל לפרט אבל עם אתם רוצים לדעת לכו למאמרים... אז כשקראתי והגעתי כמעט לסוף הלב שלי יצא מהמקום היה כתוב שבאזה סצנה שצילמו באיזשהו משרד ראו ילד מציץ מהחלון, בתמונה ברורה ראו אותו אבל זה לא היה יכול לקרות כי צילמו את הסצנה הזאת בגורד שחקים
!! כל אחד חייב לקרוא את המאמר הזה!! זהו!!

Matan599

New member
אוקי

בחור מליונר בן 21 מחליט לקנות בית מלון שנרצחו בו עשרות אנשים לפני 20 שנה. לאחר שהבית מלון שופץ וזה הוא מחליט להביא את החברים שלו לסופשבוע רק הם (3 חברים) בלילה ב1 פתאום הם שומעים רעשים מקומה 4 הם מחליטים לעשות הגרלה ואחד שיוצא יותר לבדוק מה קרה.הוא נכנס לקומה 4 ורואה בסוף הקומה חדר עם אור הוא נכנס ורואה חדר מבולגן הוא מתקדם קצת רואה את תומס הוויט (המנסרים מטקסס) יוצא מאיזה חדר עם מסור ביד! הוא בורח ממנו ונכנס לחדר של המדרגות עולה 2 קומות ואז פותח את הדלת לקומה 6 ואז ברגע שהוא פותח את הדלת הוא רואה את תומס שמנסר לו את הברך ואז לוקח אותו לחדר שלו (כן אני מודה שהעתקתי קצת מהמנסרים מטקסס) בבוקר שהם קמים הם לא מבינים איפה הילד שנעלם וחושבים שהוא עובד עליהם או שבטח ברח הביתה מהפחד הם ממשיכים להיות בבת מלון גם בלילה השני ב12 בלילה פתאום יש הפסקת חשמל שלושתם יורדים ללובי ואז רואים את תומס עם הגופה של הילד השני הם בורחים אחד למדרגות אחת לברכה ואחד ליציאה! טומס תופס את האיש שבברכה וחותך אותו לשתיים הוא רץ למדרגות ומנסר גם את השני! השלישי הספיק לברוח-האיש שקנה את הבית מלון! סוף

phrizer

New member
יפה

את המאמר על פולטרגייסט קראתי, צ'יזבט יפה מתן אבל קצת מועתק, בכל זאת - כל הכבוד. עוד צ'יזבט אחד ואני כותב את שלי.

phrizer

New member
צריך לכבד כל דבר

גם אם אתה לא רואה את הטמון בו...

stu from scream

New member
גם לי יש אחד../images/Emo3.gif

הסיפור הולך ככה. בטקסס בארה"ב,שנת 2006,במאי של סרטי אימה רצה לעשות סרט על רוחות רפאים ועל טבעי.יום אחד,במשרד שלו באולפנים,חיכו לו חמישה שחקנים,הוא עשה להם אודישן לבדו כי הוא סמך רק על עצמו וראה שהם ממש מתאימים. השמות שלהם היו: אליסיה קורברז ששיחקה את מאדם ליאונה,המכשפת וודו. ריין ראד ששיחק את לורנס,הגיבור של הסרט. בראד סיידון ששיחק את אחד מרוחות הרפאים. ביטה גלג' ששיחקה את אחת מרוחות הרפאים. וסאם בלאק ששיחק את אחיו של גיבור הסרט. הסרט היה דל תקציב,ככה שלא היו הרבה צלמים ואנשי סאונד. כל אנשי הצוות-בסך הכל-היו 20,ומתוכם רק 10 היו במהלך הצילומים. יום אחרי שסיימו לצלם את הסרט, הבמאי ראה את הסרט והיה בהלם. היו בקושי אפקטים,והסרט נראה כאילו השקיעו בו מיליארדים. אח"כ התקשר אליו חברו, בונה האתרים. הוא אמר לו שבנה לו אתר פצצתי-אתר מגניב ביותר לסרט. הכתובת לא פעלה, אז בונה האתרים אמר לבמאי לחפש פשוט בגוגל או משהו, את אחד שמות של השחקנים ויימצא. כך הבמאי עשה ונכנס לאתר הראשון עם שמותם של השחקנים. שם היה כתוב: אליסיה קורברז,ריין ראד,בראד סיידון,ביטה גלג' וסם בלאק ז"ל- נהרגו בתאונת דרכים בשנת 1991. הבמאי,שהיה בהלם,וידא את העניין ואכן ראה זאת. כשהוא רצה לראות שוב את הסרט, כל מה שהיה על קלטת הסרט היה רק מסך עם שלג- ומאז הבמאי מעולם לא ראה את החמישה שוב לעולם.

heavenly girl

New member
דור...../images/Emo13.gif

זוכר שסיפרתי לי את זה בצ'אט
? עבודה טובה. תנסה להאריך את הסיפור/לחבר לו המשך...

stu from scream

New member
חח כן אני זוכר הונלי,

ואני זוכר שהבאת לו 7, ציון דווקא נחמד
בכל מקרה.. ייתכן ואחבר לו המשך, או משהו באמצע. לא לשכוח שרוב הצ'יזבטים הם קצרים..

ImZ

New member
זה התחיל בסדר, אבל נגמר גרוע....

ברגע שהכנסת את הדמות מהמנסרים..... אני אנסה להדגים על הסיפור שאתה המצאת: מליונר קונה בית מלון רעוע אשר לפני כ-20 שנים, בלילה אחד סוער, נרצחו בו מספר אנשים. לאחר שיפוץ המלון, הוא מזמין את שלושת חבריו הטובים לבלות איתו סופשבוע בדיוק בערב השנה ה-20 לרציחות המזוויעות. בלילה הראשון שלהם במלון, בדיוק בשעה אחת, החבורה שומעת רעשים מוזרים המגיעים מן הקומה הרביעית, והם עורכים בינהם הגרלה, על מנת להחליט מי יבדוק את מקור הרעשים. אחד מחבריו של המליונר עולה בגורל, ויוצא לכיוון מסדרון הקומה הרביעית. הוא לפתע מבחין באור הבוקע מתוך החדר האחרון במסדרון, ומחליט להתקדם לעברו. הבחור מציץ בזהירות פנימה והמראה שנגלה בפניו גורם לו להתכופף ולהקיא את ארוחת הערב המפוארת שזה מכבר אכל. הבחור מנגב את פיו בשרוולו ופונה חזרה לכיוון המסדרון. צעדיו הופכים להליכה מהירה, שהופכת לריצה. הוא מגיע למעלית ולוחץ על כפתור המעלית, אולם זה מסרב לפעול, והבחור פונה אל עבר גרם המדרגות. בעודו מטפס אל עבר הקומה החמישית, הוא מבחין בצללית הנופלת על רצפת שטיח המדרגות, והדבר גורם לו לעצור בקומת הביניים, ולבהות בדמות ההולכת ומתקדמת לעברו.

phrizer

New member
צ'יזבטים יפים

אבל תנסו לעשות אותם ארוכים. סטו - צ'יזבט יפה אבל ממש ממש קצר, יש לו פוטנציאל לסיפור הרבה הרבה יותר טוב.

stu from scream

New member
יאא,תודה.

ד"א- אני כתבתי אותו, וכולם אמרו לי שהוא קצר ושיש לו פוטנציאל והוא יהיה יותר מפחיד אם הוא יהיה יותר ארוך. אני מניח שאני אוסיף לו מתישהו, אני המצאתי אותו לל"ג בעומר, סתם משהו קצר כדי שיהיה מה להפחיד את החבר'ה

צ'יזבט נחמד../images/Emo190.gif

היו הייתה ילדה קטנה ולה קנו בובה חדשה
והיא החליטה לקרוא לה דולי:- הילדה התמימה לא ידעה שהבובה.... מקוללת באותו לילה שקט דולי שלנו ישבה על הארונית... הילדה נרדמה... ופתאום נשמע שיר.. דולי יורדת מהארונית... דולי יוצאת מהחדר... דולי נכנסת למטבח... דולי פותחת את המגירה... דולי לוקחת סכין חדה.... דולי הולכת לחדר... דולי עולה על המיטה.... נגמר.

למעלה