ציז קומיקס בתערוכת הקומיקס הראשונה

ציז קומיקס בתערוכת הקומיקס הראשונה

סופסוף הדפסנו שלוש חוברות ואנחנו נמכור אותן לראשונה בתערוכת קומיקס בבריסטול, אנגליה בסופשבוע הזה. אני מקווה שאני אצליח להבריח כמה חוברות לארץ. כמובן שגם בסוף החומר החדש יחלחל לאתר, אבל זה ייקח קצת זמן. יהיו שם המון אנשים חשובים, חלק שהסכימו לפגוש אותי, ככה שאני מצליב אצבעות ומקווה לטוב! אני אנסה לצרף את הכריכות של החוברות לת'רד הזה. --מיכאל ברגמן

ykonijn

New member
סחתיין....

ואוו, נראה מאד מקצועי. מקווה לראות את הדברים על אמת. תגיד, מה פרוש המילה Pritty?

תשובה

PRITTY PLEASE הוא השם של הגיבורה הראשית וזהו כמובן משחק מילים על PRETTY PLEASE (מעין צורת התחננות של ילדים דוברי אנגלית). ככה שPRITTY זה בעצם השם הפרטי שלה. תודה על המחמאה! כשאני אהיה בארץ פעם הבאה אני אנסה לדחוף את החוברות לנקודות המכירה המוכרות.

נגיע לזה.

מושיק צודק: אנחנו באמת עסוקים מעל ומעבר עם החוברות המודפסות. רק מחר הן אמורות להיות מוכנות והתערוכה עצמה בשבת וראשון, ככה שבאמת אין כמעט זמן בכלל לדברים אחרים. אבל אני מבטיח שסריקות תוכן יתחילו בקרוב מאוד.

moshikgulst

New member
מחזיקים לכם אצבעות בישראל../images/Emo13.gif

מקווה מאוד שילך לכם טוב שם בבריסטול. אל תשכח לעדכן מה היה שם... החומר נראה מאוד מעניין, מסקרן ומקורי ובאמת אשמח לראות חומר באתר, למרות שאני בטוח שכרגע אתם עסוקים מעבר לראש בחוברות המודפסות. בהערכה, מושיק

למעלה