ציטוטון ושלל ברכות..

• פותח הנושא sdboy
  • פורסם בתאריך

sdboy

New member
ציטוטון ושלל ברכות..

רוח????מה קרה? השארתי אותך כמה ימים לבד את מתחילה להכחיל???אמרתי לך לא לשחק עם הבלון חמצן שלך,את חייבת להמשיך לנשום ולנשוף ולנשום שיחזור לך הצבע ללחיים... שאלה:איך קוראים לגרוזיני שפוצצו אותו מכות? תשובה:הריבוע הכחול עובד גם עם רוח רק להיפך. ??? וציטוט לסיום והפעם משהו עתיק מי שידע פטיש אוויר "צריך למתוח המושכה וקצת לקחת חזרה" אוקיי אז אני חולה על השירים הישנים האלה מה שמעלה בי רעיון חדש ,לא ממש משחק אבל לכל אחד יש סטיות מוזיקליות תודו..אז שכל אחד יספר על השיר הכי מוזר,מצחיק,מביך,תמוהה שהוא הוריד אי פעם אה שירים של צביקה פיק לא נחשבים למשחק...

קולאז

New member
אאא...אני לא מורידה שירים אבל

שיהיה... שנה שעברה השיר סטן התפרסם, אסי וגורי עשו עליו גרסה מצחיקה ביותר, על זה שהם מעריצים את יגאל בשן וכל הסיפור כמו בשיר המקורי ואפילו יגאל בשן שר בשיר בתפקיד עצמו... (עד היום אני תמיד נזכרת בגרסא שלהם ולא של האנגלית...)...

../images/Emo6.gif השיר הכי ______ ששמעתי?

בחרתי לענות על השיר הכי מביך ששמעתי... הייתי עם אבא שלי באוטו, ושמו את השיר היפה של Enigma- Sadness שמתי אותו בפול ווליום בזמן לא כל כך טוב... בזמן הגני*** (גם דברים כאלה צריך לצנזר) וזה קצת לא נעים מאבא... למי שמכיר את השיר... תחסכו ממני את ההסבר

למעלה