ציטוטון לפני השינה

Popeye78

New member
ציטוטון לפני השינה

Welcome to the club, -bip-. We had some jackets made.​

../images/Emo7.gif where's da CIC ? הוא בטח ידע

אני רק זוכרת את הקול של הנשיא בארטלט כשהוא אומר את זה בחדר הסגלגל, הורס אותי שאני לא זוכרת למי...

Popeye78

New member
על תבכי

יש כבר חלק מהפתרון, עכשיו נשאר למי הוא אומר את זה ולמה?

אוקיי יש לי, רק ללא שם הפרק

[ממש מזל שראיתי אתמול את הפרק, כי גב' לנדיגהם דיברה עם צ'ארלי על ד"ר בארטלט והצ'קים] בקיצור - הנשיא ודני קונקנון, בפרק בו רצה שמועה שהנשיא עומד למנות לתפקיד יו"ר ה-Fed [זה ה-Federal reserve או משהו אחר?] אקס של ד"ר בארטלט, לתקשורת דולפת אמירה של ד"ר בארטלט כי היא בטוחה שזה מה שהנשיא יעשה והנשיא מנסה לחקור את דני לגבי המקור שלו. דני אומר שהוא חושש מלהסתבך עם הגב' הראשונה ואז מופיע המשפט הנ"ל. בבקשה תגידו לי שאני צודקת ולא מדובר בהזיה אסוציאטיבית... אני ממש חייבת למצוא את שם הפרק ??? או שאני מקבלת ניקוד גם ככה ?

אריאל2005

New member
באופן כללי צדקת,

זה היה מינוי ליו"ר ה Federal Reserve, במקום היו"ר ברנרד דאל שנפטר מהתקף לב קטלני. בארטלט חוקר את דני באשר למקור, כמו שאמרת. כל הכבוד!! נ.ב: בדקתי באינטרנט את שם הפרק (באמת קצת קשה לזכור..), שמו הוא: White House Pro-Am, פרק # 17 בעונה 1.

Popeye78

New member
את אכן צודק

המשפט שדני אומר לפני הוא משהו בסגנון I'll get in trouble with the first lady ועליו משיב לו הנשיא את הציטוט.

../images/Emo6.gif לא יודעת אם זו מחמאה או לא

להזכירך, ביני ובין CJ מפרידים בערך 15ס"מ ו-15 שנה...

אולי, אבל...

את גם יותר קרובה אלינו באיזה 15 שעות טיסה (כולל חניית ביניים) אז זה בהחלט מתקזז

doubloman

New member
אני יודע אני יודע..

אז ככה בארטלט אומר את זה ל-דני הכתב של הוושינגטון פוסט אחריי שהוא מזמין אותו לסגלגל כדי לברר מי היה המקור שלו בהדלפה לגביי ההעדפה של הגברת הראשונה למינוי של רון ארליך דני - "אני אסתבך עם הגברת הראשונה" הנשיא "תצטרף למועדון יש לנו מעילים" ואז ליאו כזה אומר- תעזוב אותו תן לו ללכת...

למעלה