ציטוטון לשבת - לא קשה כל כך

ofra6

New member
ציטוטון לשבת - לא קשה כל כך

a: Is there something you wanted? b: World peace? a: I'm not protecting you. Go hide from the President somewhere else.

תשובה חלקית ומידע מעניין

זכרתי שמדובר בדיאלוג בין טובי ו-CJ אבל לא זכרתי למה טובי מתחבא מהנשיא -- אז הלכתי לבדוק. כי כזו אני. חייבת לדעת. אני לא אהרוס לאחרים את ההזדמנות לקבל את מלוא הנקודות על תשובה מלאה, אז אני אשאיר מרווח קצת כי מה שאני הולכת להגיד די מסגיר. שם הפרק הוא The Stormy Present ולמרות שבד"כ אני יודעת את מקור שם הפרקים, זה לא הוסבר בפרק ומעניין היה לי לגלות את המקור שלו... מדובר בביטוי מתוך נאום שלינקולן נושא, וכמובן שהוא ממש מתאים לכל מה שמתרחש בפרק - למן ההצגה בתיאטרון פורד בהתחלה ועד הדילמה שהנשיא בארטלט מתמודד עימה לאורך הפרק... אז בבקשה: Object whatsoever is possible, still the question recurs "can we do better?" The dogmas of the quiet past, are inadequate to the stormy present. The occasion is piled high with difficulty, and we must rise with the occasion. As our case is new, so we must think anew, and act anew. We must disenthrall our selves, and then we shall save our country.

ועוד פריט טריוויה שנתקלתי בו

משום מה לא זכרתי את זה, אבל ברגע שקראתי על זה התמונה קפצה לי חזרה לראש... טובי, שלא מצליח לכתוב את הנאום שלו, מסתובב עצבני ב-Air Force 1 ומזמזם לעצמו את... Suicide is Painless הנפלא מתוך MASH. כמה ראוי.

למעלה