ציטוטים בזמן אמת

Scott Evil

New member
ציטוטים בזמן אמת

שלום פורום נכבד ! פעם ראשונה (וסביר שלא אחרונה) שאני כותב כאן. אז אני חדש ..
הייתי שמח לקבל המלצה לשירות גרפים וציטוטים בזמן אמת. ה tradestation של FXCM קטסטרופה !! בכל מיני פלטפורמות fancy אחרות כמובן שאני לא מתכוון לגעת. כולם רמאים וגנבים. NETDANIA זה אחלה !! הבעיה היא שלא ניתן לראות יותר מ 1000 נרות וזה ממש לא פרקטי כשרוצים לתכנן בצורה אסטרטגית סטטיסטית וכו (כרגע סוחר יומי מחוסר ברירה כי אין לי אני סטודנט ואין לי יותר מכמה מאות דולרים להתנסות בהם). איך אתם עובדים ? אגב אני מוכן לשלם מחיר סביר על משהו פשוט נטול פניות ומדויק. סביר זה לא יותר מ 30-40 דולר בחודש. זה לא צריך להיות תואם בלומברג מסורבל. משהו כמו NETDANIA רק עם גישה להיסטוריה. תודה ובצלחה !!

ferrytale

New member
אם אתה מוכן לשלם

אז הכי טוב לגעתי זה Esignal אבל העניין הוא שלמט"ח זה מעט יותר יקר.. אם אתה רוצה משהו חינמי, תוכנה כמו MT4 תעשה גם כן את העבודה, לגבי נתונים היסטוריים.. אם תלך לברוקר גדול יחסית, לא תהיה בעיה עם שאיבת הנתונים, יחד עם זאת שמעתי על מקרים שונים ובהם לא היה ניתן לקבל היסטוריה הרחוקה יותר מתאריך מסויים.. בכל אופן, תנסה ותראה מה מתאים לך יותר... בהצלחה

amirvx

New member
למה שלא תוריד דמו של כל החברות עד שתמצא

מה שאתה רוצה?

Scott Evil

New member
לא רוצה פלטפורמה

האידיאל הוא תוכנה לא תלויה בברוקר. למשל NETDANIA. ESIGNAL זאת תוכנה בלתי ניתנת לתפעול. METASTOCK זה סוף הדרך אבל יקר .. :/ נראה לי באמת ננסה את MT4.

rafipips

New member
מבדיקה שלי - alpari הכי הרבה נתונים

בהורדה ידנית , עם כפתור HOME במקלדת . בנוגע לאיכות שלהם - יותר איכותיים ואמיתיים מאשר הורדה ממרכז ההורדות .

amirvx

New member
בקרוב לאלפארי תהיה נציגות קטנה כאן

שתעזור בפתיחת חשבונות וכו'. עוד כמה שבועות. מרווח ביורו צפוי להיות 1.6 קצת סבלנות :)

amirvx

New member
אלפארי UK ו - ACM שוויץ יהיו ככל הנראה

באתר. אני מקווה עוד החודש. בשלב הראשוני תינתן עזרה בתהליך פתיחת חשבון בלבד. נושאי שירות לקוחות וחדר מסחר עדיין ידרש לפעול ישירות מול הגופים הנ"ל. נבדוק גם אפשרות למספרי חינם אליהם או עלות מוזלת. בכל מקרה,הלקוח הישראלי לא ירגיש בעלויות של ברוקר מייצג- שזה הכי חשוב

למעלה