ציטוטים בלתי נשכחים!

Gootche

New member
ציטוטים בלתי נשכחים!

מעניין אותי לדעת אם יש איזה פניני חוכמה שהמתמודדים של הישרדות פלטו בזמן שהותם על האי. הנה כמה שאני זוכר: ריצ'ארד האץ'- "I kinda liked the idea of Fat Naked Rich Gay" (עונה ראשונה) אלישיה - "Don't point thing finer on me!" (עונה שנייה) ביג טום- !@#$ (אולסטאר ועונה שלישית) מה עוד?! ותנו ציטוטים של רובה-סו!

מור תור

New member
לא קשור לציטוטים אלא לפרק של היום

תודה לאל שי אן עפה!!!!!!! די איזה מעצבנת עלתה לי על הסעיף#%&*^)

Confide In Adam

New member
היא הייתה האחרונה שנשארה מאלו שאהבתי ../images/Emo10.gif

כל החמישה הנותרים זוועתיים, ואני מאשים בעיקר אותם בהרס העונה

Koki Girl1

New member
../images/Emo45.gif! כל כך שמחתי אתמול כשהיא זכתה../images/Emo182.gif

בחסינות ולקס היה מאושר
זאת הייתה נקמה! למרות שהיא עפה
.טיפשיםםם הם יכלו להעיף את רוב\אמבר אני לא מבינה מה עובר עליהם הם באמת חושבים שרוב ואמבר יתנו למישהו לנצח?

Fairywitch

New member
אם זה לא קשור אז למה?

הדיון עדיין פעיל- למה להסיט אותו למקום אחר?

Fairywitch

New member
../images/Emo24.gifיש אישור לחלוטין לנושא חדש:)

פרק חדש מצדיק את זה. במקרה הכי גרוע- אשרשר את זה לשרשור שאלות קטנות
לא כועסת- סתם חבל להסיט דיון שרק התחיל.

Fairywitch

New member
אם ריצ'רד האץ', אז...

"I've been bamboozled!" (אולסטארס) ג'רווס בעונה ראשונה, על סו הבהמה: "That's a sour loser", ובכלל כל מה שהוא אמר עליה. קריסטי, כשנשאלה למה היא בכ"ז הצביעה לג'נה: "'cos she's outplayed, outwitted, outlasted".

Fairywitch

New member
ומאותו פרק:

"how dare you vote me out? You must go bye-bye now..." (לא בטוחה לגבי ה-vote me out, אבל משהו בסגנון)

עוד אחד

באיחוד של עונה 9, אני לא זוכר מה שאלו את ליאן אבל היא אמרה: "I told Twila I'll never write her name down"

Gootche

New member
היא העתיקה את זה

לא זוכר מי, אבל מישהו אמר את זה כבר בעונות שקדמו לה. נראה לי שזאת הייתה אלישיה שאמרה את זה באיחוד של האולסטאר

ובל נשכח את אהוב ליבי: ג'יימי../images/Emo99.gif

"blind sited, nice" (סליחה אם יש שגיעות), ואז הוסיף משהו כמו: that's the way to do it on survivor.

Gootche

New member
חחח והזכרת לי משפט של ג'אד

ראש-העצם (באנגלית זה יותר טוב) ג'אד אמר- "i hope u'll get eaten by a freakin' crocodile" ענק!

למעלה