ציטוטים, כי משעמם כאן...

riorx

New member
ציטוטים, כי משעמם כאן...

הראשונים שעלו לי בראש. עברית: 1. "את הכתובת לא תמצא" 2. "את חלוני אז אפתח" 3. "לפרוס את הלחם" 4. "חושבים במי להתאהב הלילה" 5. "יושב לו עם דעות קדומות ובלי דיאורדורנט" 6. "מפרשינו ציפור גדולה, אדומת כנף" 7. "תראי הם יעשו מזה סרט" 8. "המגאפון פתאום התקלקל" 9. "אני נשאר הלילה פה" 10. "הלילה את נשארת" אנגלית: 11. "you know what you are, you don't give a damn" 12. "I was alone, i took a ride" 13. "They want to bring me in guilty" 14. "The light's are turning red 15. "I wanna be sead" 16. "You know it's just your foolish pride" 17. "Please don't put your lips so close to my cheek" 18. "Unless the stars surrender" 19. "Sends shivers down my spine" 20. "Confusion will be my epitaph" ודי. בהצלחה! אחשוף הכל עוד שבוע.

הממ.

2. המכשפות- עד העונג הבא. 5. איזה שיר ילדים, "אבא עצבני מאוד", או משהו כזה. 7. משינה - עכשיו את בוכה 15. ראמונס? 20. King Crimson - Epitath

riorx

New member
שלושה נכונים

2, 7, 20 - מצוין. 5 - שם השיר וזמר... 15 - טעות שלי. ראי הודעת תיקון.

ה-איה

New member
לא ראיתי את שאר התשובות

אז סליחה על כפילויות אם יהיו 1. מדינה קטנה / כוורת 4. אגדת דשא / מאיר אריאל (שלום חנוך) 8. ברח לי השם של השיר של איגי וקסמן
9. יואל מוישה סלומון / אריק איינשטיין 10. פנים אל מול פנים / יהודה פוליקר זהו בינתיים

riorx

New member
נכון מאוד

1, 4, 9, 10 - מצוין. 8 - ובכל זאת... איזה שיר?

y a e l s

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo25.gif../images/Emo128.gif../images/Emo124.gif

שם השיר של איגי כמובן.....

נאטרוז

New member
3.

"לפרוס את הלחם, לגעת במשהו קצת מושלם..." ברי סחרוף - יומולדת.

הבעברית

1. מדינה קטנה/כוורת 2. עד העונג הבא/המכשפות 3. יומולדת/ברי סחרוף 5. זה של מתי כספי, לא יודע מה השם 9. הבלדה על יואל משה סולומון/אריק איינשטיין

riorx

New member
מתי כספי זאת התקדמות מ"שיר ילדים"

עוד קצת ונגיע!!! ומה עם האנגלית?

m1989

New member
אממ

7. השיר מבובה מתי עם הסיר בישול... נראה לי סטירת לחי 10. פנים אל מול פנים

riorx

New member
7??? התכוונת ל5.

ושניהם נכונים, כמובן. 7 כבר נפתר. עכשיו את בוכה/משינה.

למעלה