ציטוטים לשנה החדשה|רקמול|

horse girl1

New member
ציטוטים לשנה החדשה|רקמול|../images/Emo79.gif

אז רובנו (או שמא כומעט כולנו?) מתחילים ללמוד ממש עוד 10 ימים (חחחח! ביאסתי! ) ו... תאכלס, למי אין פה יומן? (מי שכותב 'לי' מקבל פטיש
או מטקה
תולי מה יהי היותר קרוב על הראש)... ומי לא רוצה להיות מגניב ולכתוב ציטוטים מעולים מפיו של יובל
אז שרשרו לכאן ציטוטים גאוניים (מכל השירים שיש) שיהיה לכולינו ביומנים. כדי שנהיה מגניבים וכולם יראו שאנחנו אוהבים שייגעצ. סבבה
~גנוב מפורום מוניהק אבל תתגברו
~

dsol

New member
לי ../images/Emo3.gif

וציטוטים "ואם את עוברת ברחוב שלי צלצלי לי באינטרקום ואז אני אקום ואפתח לך את התחת" (אני הייתי בהופעה שהוא אמר את זה !!) "מה בסך הכול אמרתי פעם אחת תחת ולא שוכחים לי את זה" סתם משעמם לי עזבו...

horse girl1

New member
הוא אמר את זה ברוק"ע..../images/Emo79.gif

דיי כולם היו שם נראה לי...

dsol

New member
אני תבגרות שלי עשיתי

ואני לא רוצה להשתמש בה

Maytallll

New member
סתם מנצלת את עניין החזרה לבית-ספר

אז גם אני יחזור ללמוד בקרוב-בצער וביגון רב- אבל אני הולכת לפנימיה, אז לא ייצא לי כמעט לכתוב פה.
אז זהו יש לי עוד עשרה ימים להנות פה

ManRed

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

"ואם את לובשת את הג'ינס שלי, אז תדעי שזה אני" "ואם את אוכלת את הצ'יפס שלי, אז תדעי שזה אני" "יש לי אבא קומפרסור, אמא פדל, מדברים פה על מיתון..." "אבל אני גר עם זאבים, ראאררר" "העולם הזה מסריח מניו יורק יבוא משיח" אין לי כוח להזכר בעוד..

TiNiErBeiL

New member
ציטוט..

((סיטי הול, 16.8) אממ.. יש את: "אני נגד פורנו על הבמה" (זה די חמוד..) או שיש את: "אין לי מה לעשות עם חזיה, אין לי ציצים.." אבל המשפטים לא כל כך מתאימים ליומן... אבל בכל זאת הם ממש חמודים..

horse girl1

New member
המתא התכוונתי יותר..../images/Emo79.gif

שתביאו ציטוטים מהשיירם עצמם ולא יציאות של יובל, לדוגמא: *"העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב.." *"אין לי אוויר אבל זה המחיר שאני משלם לדב רעל הקיר.." *"היא הלכה למקרר חשבה ששם תמצא חבר.." ועדו שלא עולים לי כרגע...

למעלה