ציטוטים מההשכלה הגבוהה

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך

Nimst

New member
ציטוטים מההשכלה הגבוהה

גדול
http://www.tzitut.com/Uni/?top150

המרצים שלנו די יבשים...

היה איזה מקרה שהבחור מהאגודה פירסם פעילות של עמותה למען בחורות מסורבות גט, קרא לחרדים אידיוטים... המרצה (אליהו ריפס, בעל שם בתחום המתמטיקה) חרדי... הפך את עורו ונהפך לאדום ופרץ בכעס על דבריו של בחור האגודה... כמובן שבצדק. בהחלט הקטע של הסמסטר. אדם

אפשר לשאול שאלה?../images/Emo60.gif

אני לא מנסה להיות מרשעת, אני רק תוהה, באמת! למה אתה כל הזמן מסיים את ההודעות שלך ב'אדם'? כלומר, ההודעה הגיע מהמשתמש שלך..

MajorWinters

New member
קראתי הכל...

אני עוקב כבר מההתחלה, כל יום אני קורא איזה 20 אז בנתיים קראתי הכל... הוספתי איזה שלושה

ailag

New member
שמתם לב שהכל משנה א'?

אח"כ נשחקים או מתחילים להבריז

אח"כ עוברים לתחומים ספציפיים

ואז מדובר במרצים ואנשי סגל שהרוב לא מכירים...

ailag

New member
עדיין, בדיחות זה בדיחות

גם הבדיחות של הטכניון שם הצחיקו אותי באותה מידה, ואני את"איסטית. הם אפילו לא הזכירו שמות מרצים..

אבל אז משתמשים במילים מסויימות

שמי שלא לומד את מכיר את התחום פשוט לא מבין... ואז זה לא ממש מצחיק

לא ממש נכון

רמת הידע בשנה השלישית שווה לשנה הראשונה. מה זה KER של שדה? הבדיחות באתר יותר קרובות לדברים שלא קשורים לשיעור, הרבה פעמים דברים מיניים שהמרצים לא שמים לב שיש להם הקשר שכזה... אבל די שחטתי את הקטע... אז אפסיק

ailag

New member
תשמע

אם אני אספר לך שבמעבדה בלייזר בשנה ב' הייתי צריכה להסביר למדריך מה זאת פליטה מאולצת, אתה לא באמת צריך לדעת מה זה פליטה מאולצת כדי לצחוק. (פליטה של פוטון כשאלקטרון יורד רמה, אגב. מאולצת זה כשבתנאי מעבדה גורמים לזה לקרות)

../images/Emo6.gif

ובקשר לליזר, מה כתוב בשלט הזהרה בכניסה למעבדה? "נא לא להסתכל בלייזר עם העין שנשארה בריאה" אח, אתר בדיחות מיתולוגי...

למעלה