ציטוטים מתורגמים שלי :)

gever0908

New member
ציטוטים מתורגמים שלי :)

מאוד אהבתי את זה שמביאים משפט באנגלית שבעברית הוא שורה משיר בעברית אז הבאתי לכם 10 משלי 1) who is calling you tonight, listen 2) in end of long days 3) its much easier to scare toggether 4) hey princes, with the power crown 5) taking me to another plcae 6) my eyes asking just your face 7) yes she will come, i am sure 8) like a old pellow 9) today or tomorow it is all the same filling stuck stuck 10) holding a buisness newspaper לפי דעתי יש כמה ממש קלים (טוב נו אני כתבתי את זה ברור שזה נראה לי קל) אבל הרוב פה זה שירים חדשים דווקא אז מקווה שתפתרו בהצלחה :)

gever0908

New member
אגב

אני די בטוח שיש לי שגיאות כתיב אבל רחמו עליי, באנגלית יש לי פתור משגיאות כתיב

Moreiro

New member
באמת די קל ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

1. "מי זה קורא לך הלילה הקשיבי" - משו של עידן רייכל. ממעמקים? 2. "בסוף ימים ארוכים [בא הלילההההההההה]" - מירי מסיקה - נובמבר 3. "קל הרבה יותר לפחד ביחד" - עברי לידר - בוא
[במקור של ריטה] 7. "היא תבוא היא תבוא היא תבוא כן היא תבוא אני בטוח" - דניאל סולומון - עדיף 8. התכוונת pillow? "כמו כרית ישנה שאיבדה רכותה" - אביב גפן - ועם הזמןO_O

עורוס

New member
9,10 ../images/Emo97.gif

9. "היום או מחר, אותו דבר, מרגיש תקוע תקוע" כלא 6- דרך המלך 10. "מחזיק איזה עיתון עסקים" טיפקס ועלמה זק- פרח השכונות

5, 6

"לוקחת אותי למקום אחר" סימן שאת אוהבת / אבי מסיקה "עיני מבקשות רק את פנייך" בתלם אוהבים / רגב הוד

gever0908

New member
יפה מאוד כולם

כל מי שענה צדק הנה התשובות לבנתיים - 1) עידן רייכל - ממעמקים 2) מירי מסיקה - נובמבר 3) עברי לידר - בוא 4) 5) אבי מסיקה - סימן שאת אוהבת 6) רגב הוד - בתלם אוהבים 7) דניאל סלומון - עדיף 8) אביב גפן - עם הזמן 9) כלא 6 - דרך המלך 10) טיפקס ועלמה ז'ק - פרח השכונות חסר רק 4, ידעתי שזה יהיה קשה חחחח יאללה עוד מאמץ קטן

ענבאך

New member
מממ.

1. ממעמקים- הפרויקט של עידן רייכל 2. נובמבר- מירי מסיקה 3. בוא- ריטה/עברי לידר [אני אף פעם לא זוכרת מה המקורי
]

למעלה