ציטוטים מתורגמים

ציטוטים מתורגמים../images/Emo150.gif../images/Emo3.gif../images/Emo150.gif

1)and you don't go to the sea 2)people changing all the time 3)you live for nothing 4)wuthout water, I will die in two hours 5)without a shame and without a top 6)I don't know if you know to love me as I am 7)youre like a baby' sleeping 8)the fate knocked on the door and you didn't hear 9)your not sirious --------------------------- 1)היה לי מאהב, אינני חושבת שאסכן עוד אחד בימים אלה. 2)אני צריך חבר, אני צריך חבר, את עושה אותי מאושר. 3)אם תלכי ממני, אני אלך אחרייך. 4)אני מחכה לרגע האחרון שאתה תגיד את המילים שאני לא יכולה להגיד. 5)אמא, האם עלי לרוץ לנשיאות? 6)לך תשאל את האבק לתשובות 7)התעוררתי הבוקר ולא האמנתי למה שראיתי 8)פעם הייתה ילדה שלא רצתה להתלבש עם הבנות בחדר ההלבשה 9)יום אחד את תדעי ,הייתי האחד.

Ocean Spirit

New member
המתורגמים מאנגלית - 2,5,8

2.It's a Wonderful Life - Black 5. Mother - Pink Floyd 8. Mmmm Mmmm Mmmm - Crash Test Dummies

עורוס

New member
2- מתורגם לעברית ../images/Emo97.gif

"אנשים משתנים כל הזמן" אפרת גוש- דיאטה

Moreiro

New member
מה לא../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

נו, השיר הזה עם ה everytime i see you falling i get down on my knees and pray I'm waiting for the final moment you say the words that i can't say לא ככה קוראים לו?

Moreiro

New member
נו במת ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

ידעתי שזה לא מה שרשמתי בהתחלה! אבל זה מה שהעיצוב החדש והמכוער של letssingit אמר לי>< [זה לא נחשב לרמות, נכון? אני יודעת את כל השיר בע"פ, פשוט בדקתי איך קוראים לו
]

Moreiro

New member
אני מוכנה לחלוק../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

זה לא היה מה שמרמר אותי

מאנגלית 1,6,9 / מעברית 1,3,6,9

"And I had a lover It's so hard to risk another these days" Jackson Browne - These Days "Go ask the dust for any answers" RHCP - Can't Stop "Someday you'll know That I was the one for you" Switchfoot - Someday We'll Know "ואת לא הולכת לים" עמיר לב - כחול וירוק "אתה חי בשביל שום דבר" איגי וקסמן - אין לי מה לומר לך "אני לא יודע אם את יודעת לאהוב אותי כמו שאני" יהודה פוליקר - לא יודע "אתה לא רציני" דנה ברגר - בא והולך

הכ לנכון חוץ מאחד וחצי

השיר these days נכון אבל התכוונתי לאמן אחר, לא יכולת לדעת - nico Someday you'll know That I was the one for you" Switchfoot - Someday We'll Know זה לא נכון

למעלה