ציטוטים מתורגמים

drassaf

New member
ציטוטים מתורגמים

10 ציטוטים, 5 בעיברים וחמש באנגלית. בהצלחה ציטוטים בעיברית: 1 "I strip myslef" 2 "your the princess" 3 "no more dream, become reial" 4 "It's so simple to get lost" 5 "to spred wings and fly" ציטוטים באנגלית: 6 "ליל קיץ באוגוסט, החיילים עוברים ליד" 7 "כל האנשים הטובים קוראים ספרים טובים" 8 "אתה יכול לצאת בכל זמן, אבל לעולם לא לעזוב" 9 "אבל לאן הם הלכו מבלי לדעת את הדרך" 10 "סיפריות נתנו לנו כוח" בהצלחה

Chandler Rulz

New member
1,2,4:

1. עברי לידר - הכוס הכחולה ("אני מפשיט את עצמי...") 2. סינרגיה - צועקים על אהבה ("את הנסיכה, עם כתר על הראש..") וזה יכול להיות גם "דם" של מוניקה סקס ("את הנסיכה, אני המסומם, לך יורדות דמעות לי יורד קצת דם.." אחח.. מת על השיר הזה
) 4. אדם - סוד ("זה כל כך פשוט ללכת לאיבוד")

drassaf

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

הכוונה לשיר של סנגריה

ה-איה

New member
7,8,9

7. Tanita Tikaram / Twist in My Sobriety All the people read good books 8. The Eagles / Hotel California You can check-out any time you like, but you can never leave 9. Fastball / The Way Where were they going without ever knowing the way

JUST A GIRL

New member
3 ו5

3- צליל מכוון- מאיר אריאל 5- רואים רחוק רואים שקוף- מאיר בנאי

JUST A GIRL

New member
3 ו5

3- צליל מכוון- מאיר אריאל (מספיק חלום, הפכי למציאות..) 5- רואים רחוק רואים שקוף- מאיר בנאי (לפרוש כנפיים ולעוף..) ואגב- אחלה פורום!!

svety

New member
6

Wind Of Change/The Scorpions "An Augost summer night, Soldiers passing by..." ולא, אני לא יודעת לכתוב אוגוסט באנגלית
וגם לא חיילים

למעלה