ציטוטים מתורגמים...

itoosh2

New member
ציטוטים מתורגמים...

נתחיל בישראלי (באנגלית) 1. i would ask you to drive me but i dont have a licence 2. when we are sad we go to the sea this is why the sea is salt 3. driving in a taxi dont know the adress 4. still your smell is on me from yesterday 5. now he needs to wiat untill everyone will beat him up 6. be like i need and dont give me any rest 7. untill when we will think of shachtot drinks fucks untill the end 8. and i'm getting confused and falls. ahhh ahhh ahhh. טוב זהו רק ישראלי הפעם

רעותתתת

New member
2'3'4'8

2. "כעצובים הולכים לים לכן הים מלוח" לבכות לך - אביב גפן. 3. "נוסע במונית ולא יודע את הכתובת" - תחרות כלבים אביתר בנאי. 4. "עוד הריח שלך עלי מאתמול.." פרפרים לבנים - אורי בנאי 8. "ואני מתבלבל ונופל" - הנטאשות על קו הזינוק.

1

1)שייגעצ- אינטרקום - "הייתי מבקש ממך לנסוע איתי אבל אין לי רשיון" נראה לי... 3) השיר הזה של אביתר בנאי - "נוסע במונית לא זוכר את הכתובת" 8) מיכה שטרי- על קו הזינוק - " ואני מתבלבל ונופל אהה אהה אהה" חח[:

5 6

5- עכשיו הוא צריך לחכות עד שכולם יפוצצו אותו מכות- שוקי/אינפקציה 6- תהיה כמו שאני צריכה ואל תתן לי מנוחה- כל מה שנשאר/בוטן מתוק בקרקס- מהשירים היותר חרושים בתולדות הפורום.

../images/Emo6.gif

לא יודעת, זה מצחיק
1. אינטרקום- שייגעצ. 2. לבכות לך- אביב גפן. 3. מירוץ כלבים- אביתר בנאי. 4. פרפרים- אורי בנאי. 8. על קו הזינוק- החברים של נטשה. זה מה שזיהיתי.

7

"עד מתי נחשוב על שאכטות דרינקים זיונים עד תום"... הדג נחש - לא פראיירים.

efa666

New member
אויש זה קל ברמות

2. שיגעצ-אינטרקום 3. לבכות לך-אביב גפן, אריק אינשטיין--מי שבא לכם 3. תחרות כלבים-אביתר בנאי 4. פרפרים-אחד מהבנאים (איך קוראים לו?) 6. כל מה שנשאר- בוטן מתוק בקרקס (מלכיםםםםםםםםםם) זה עם המכות אני מכירה אבל לא זוכרת איך קוראים לשיר או למבצע....די חרא של שיר

למעלה