ציטוטים מתורגמים:

Chandler Rulz

New member
ציטוטים מתורגמים:

סתם שירים מצויינים ומומלצים! 1. חשכה אינסופית ולילה אינסופי 2. אני יודע שעכשיו לא איכפת לך 3. כשהיא אומרת שהיא רוצה מישהו אחר 4. שלום מורה, תגיד לי מה הלקח שלי 5. אסור היה לה לעבור בדלת הפתוחה 6. וראיתי שהלב שלי שחור 7. אלומת אור זהורת עליך 8. ומי הבחור האחר ששר ב"ואן היילן"?! 9. לא איכפת לי מה הם אומרים עלינו בכלל 10. זה רק קפיצה לשמאל 11. Remembering in the 80's 12. It wasn't good to me when you were with me 13. Inside a car like a drunk 14. Not yesterday anymore and not tomorrow yet 15. The sun is setting and the sun is rising בהצלחה!!

red mosquito

New member
13.

חלומות אחרים של מאיר בנאי אבל אני חייבת להתוודות השתמשתי בשירונט. איגור אני מבקשת את מחילתך...

jily

New member
4

hallo teacher tell me what's my lesson mad world של michael andrews

Chandler Rulz

New member
../images/Emo127.gif (לא יודי מי זה המבצע שכתבת..

המקור הוא של Tears for Fears)

lior135

New member
michael andrews

הוא אחד מהמבצעים של הגירסה שמוכרת יותר בתור הגירסה של Gary Jules. האמת לא ברור לי כל כך מה התפקיד שלו שם, אבל הוא שם.

Gulash Man

New member
15

לא זה בסדר הכל פה נפלא השמש יורדת השמש עולה...עולה עולה... יוני בלוך- התקף לב קטן

Chandler Rulz

New member
../images/Emo35.gif נרדמתם בשמירה? - רמזים../images/Emo41.gif

1. עוד ציטוט: "אני יכול לראות את אור היום". 2. השיר הוא של להקה שלסולן שלה יצא אלבום סולו לאחרונה. 3. שתי המילים הראשונות בציטוט זה שם השיר. 4. Tears For Fears - Mad World 5. השיר שייך ללהקת פאוור מטאל מוכרת מאוד. 6. השיר שימש כפרומו לסדרת רכש בערוץ 22 ("רשת" היא הזכיינית). 7. עוד ציטוט: "ורצתי, רצתי כל כך רחוק". 8. עוד ציטוט: "ברוס ספרינגסטין, מדונה, הרבה לפני נירוונה" 9. השיר הוא על זמר מפורסם שגם American Pie של דון מקליין נכתב עליו. 10. The Rocky Horror Picture Show - Time Warp 11. מוניקה סקס - הקונפורמיסט 12. הציטוט בעברית: "ולא היה לי טוב כשהיית איתי" 13. מאיר בנאי - חלומות אחרים 14. תמוז - מה שיותר עמוק יותר כחול 15. זהו שיר על בחורה מהעיר השמינית בגודלה בארץ.

למעלה