ציטוטים מתורגמים

JUST A GIRL

New member
ציטוטים מתורגמים

1. הצליל היחיד שתשמעי, הוא כאשר אלחש באוזנך 2. הלכתי לזונה, הוא אמר שחיי הם שעמום 3. דבר לא נותר כאן שיזכיר לי, רק זכרון פניך 4. הייתי פעם כמו שאתה עכשיו, ואני יודע שזה לא קל 5. כל מה שרציתי, כל מה שהייתי צריך, הוא כאן, בזרועותי 6. השיער שלו הפך משחור ללבן בוהק 7. פנים מחייכים, כל כך מאוהבים, מקווים שכולם יוכלו לראות 8. ואינך יכול להילחם בדמעות שלא באות 9. שאספר לך סיפור, שאספר לך חלום? 10. מחביא את ראשי, אני רוצה להטביע את יגוני 11. אם אתה יכול להבין את האני בהצלחה,מקווה שתהנו
ודרך אגב, נעים מאד, חדשה.

JUST A GIRL

New member
../images/Emo127.gif + ../images/Emo128.gif

1- לא נכון. (או לפחות לא לזה התכוונתי) 8- נכון

black hock

New member
התכוונת לגירסא של רובי וויליאמס?

כי זה החידוש אני התכוונתי למקור...

Moreiro

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

3. "and there's nothing left here to remind me, just the memory of your face" Phil Collins - Against All Odds 4. "I was once like you are now And I know that it's not easy" Father And Son - שכחתי מי שר במקור, רונאן קיטינג בחידוש. 5. "All I ever wanted, all I ever needed is here in my arms" Depeche Mode - Enjoy The Silence 7. "smiling faces so inlove, hoping that they all could see" Anouk - Michel
9. "shall I tell you a story, shall I tell you a dream" K's Choice - Everything For Free

Moreiro

New member
יאפ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

איזה מגניב שאת עדיין זוכרת
[לא שאני שכחתי
] בזמן האחרון אני רואה אותך בהמון פורומים

coolit

New member
חיח ../images/Emo13.gif,

לכי תדעי, אולי את גם רואה אותי הרבה ברחוב..

Moreiro

New member
אולי../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

אני רוצה לדבר איתך, להשלים פערים
אני שולחת לך מסר מחר ואף אחד לא יוכל לעצור אותי

JUST A GIRL

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

גם אני ממש אוהבת את michel של Anouk

y a e l s

New member
6

"His hair had turned from black into bright white" CRASH TEST DUMMIES - mmmmmmmmmmmmmmmmm וכן, אני מודה שהייתי צריכה לחפש את שם הלהקה...

JUST A GIRL

New member
../images/Emo127.gif

נו מילא.. פתרת את השיר ראשונה אז את מקבלת
מלא,גם על אמינות

למעלה