ציטוטים! עיברי...

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
ציטוטים! עיברי...

למה לקפח את המוזיקה הישראלית?!?! 1. "אני אלבש את החולצה הצהובה" 2. "היתה כולה תוצרת חוץ" 3. "את עובדת עם לוח זמנים" 4. "להתערבב ולא להבלע..." 5. "את תהיי הגברת ואני האדון" 6. "לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא?" עכשיו יש גם שישה ציטוטים בעיברית. חלוקה שווה...

2 ו-6 (מה יש לי מהמספרים האלו?)

ואני רואה שאתם אנשים פורים במיוחד היום... גם אתה וגם קולאז מפגיזים משחקים בקצב מטורף
2- נראה לי שזה ג´סי ג´סי.. ג´סי ג´סיייקהההה או הה או הה (אני מכירה את השיר הזה כל כך טוב בגלל שיש לי בת דודה בשם הזה ותמיד שהיא מגיעה לארץ היא סובלת מהזיופים שלנו) 6- זה "דון קישוט" חחח ובאתי לכתוב שזה "בוקר טוב עולם" יש ברבורים באגם.. בהתחלה חשבתי שזה זה... אחח השעה השעה:) 3 ממש ממש עומד לי על קצה הלשון.. וגם 1 נשמע מוכר

naps

New member
אני אשאיר

אותך פה לחשוב על זה ואלך לישון. הגיע הזמן לא?!?!
לילה טוב...

אקווה

New member
1, 3 וחצי 5

1: יורם ארבל - אני אצבע את השלכת בירוק 3: תיסלם - "עוד פגישה" 5: רמי פורטיס (לא זוכרת את שם השיר)

קוציני

New member
2,3,5,6

2.ג´סיקה -אתניקס 3.עוד פגישה -תיסלם 5.בצהרי היום - פורטיס ? 6.דון קישוט - סנדרסון.

naps

New member
אז ככה

פתרתם הכל חוץ מ-4. אה, ו-5 פתרתם שלושלת-רבעי... מחכה לתשובות...

מצאתי רבע ברחוב....

והרבע הזה הוא סחרופי במיוחד ! 5) בצהרי היום - פוריסחרוף ועכשיו אני הולכת לומר שלום לאורח עם הנעליים הכחולות...

1,2,4,5,6- כ"כ הרבה! אני גאה בי!!

1) אם רק תאמרי 2) ג´סיקה 4) יומן מסע 5) לראות אותה היום 6) זה הכל בשבילך

איזה כיף! אני מתכתבת עם עצמי...

4) יומן מסע- אביב גפן. פשוט אני אף פעם לא יודעת את האומן. זה יוצא מן הכלל!

באמת?אני לא טובה בשמות שלי שירים...

מה שכן אני חושבת שאני מכירה את המילים של השיר: בואי ותני לי חזק את היד ונצא למסע מיסתורי ונחמד אוי, ההמשך זה משהו עם דובון, שמתחרז עם: את תהיי הגברת ואני האדון... אנחנו מדברים על אותו שיר?

אכן כך ../images/Emo13.gif

ההמשך זה: "ובלילה, נלך ביחד לישון את תהיי הגברת ואני האדון/את תהיי הילדה ואני הילדון.." (בבית השני) בצהרי היום הכל צבוע אדום ואין קץ לילדות שחלפה לה פתאום בצהרי היום הכל חוזר כמו חלום רגעים ושעות שקפאו במקום בצהרים היום.." שיר מדהים של פורטיסחרוף ואם כבר אז כבר
אתר חדש שנהפך להיות האתר הרשמי של פורטיס- מדהים!

naps

New member
סיכום....

עניתם על הכל.... כל הכבוד לפותרים. הגרלת הפרסים: חופשה בפריז, מערכת קולנוע ביתית וארטיק שוקולד בננה תתבצע מחר. הודעות ישלחו לזוכים. *אין ההנהלה אחראית להודעות שלא יגיעו ליעדן*

למעלה