ציטוטים+ציטוטים מתורגמים.

ציטוטים+ציטוטים מתורגמים.

[הם מעורבבים, קצת להקשות] 1. "רחוב אילת שש" 2. "אתמול הייתי מלוכלך" 3. "כולנו כוכבים עכשיו" 4. "you know, mom" 5. "just let me" 6. "כל הזמן נזכר... כל הזמן נזכר..." 7. "לנשימה אחת אחרונה" 8. "כשאלוהים ברא" 9. "yesterday, on 5 pm" 10. "את יותר קרובה לגן-עדן" 11. "שומעים את קול ההיסטריה" 12. "אני יכול לשמוע את גן עדן" 13. "יש לך את האהבה שאני צריך" 14. "אדמה ללא מעקה"

JUST A GIRL

New member
5, 8, 14, 10 (לא בטוחה...)

אני לא בטוחה אבל בכל זאת: 10- (?) אתמול בחמש אחרי הצהריים- גן סגור- גידי גוב 14- חלליות - ברי סחרוף 8- אור הירח - אביב גפן 5- את יודעת אמא, כולנו "ילדים של החיים"- אריק איינשטיין

JUST A GIRL

New member
14 שגוי בעצם..

בשיר של ברי זה: "על אדמה רטובה ללא מעקה.." נו מילא

svety

New member
1,2,3,6,8,9,12

1. מועקה/אבטיפוס 2. The Nobodies/Marilyn Manson 3. The Dope Shoe/Marilyn Mansom 6. גנבה/היהודים 8. אור הירח/אביב גפן 9. גן סגור/ מממ גידי גוב, לא? 12. Hero/הסולן של ניקלבאק, צ'אד מה-שמו ^^

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

[השיר נכון, האומן לא- בגן סגור זה הכבש השישה-עשר, ובhero השיר הוא של nickelback, ולא של הסולן]

guanos 2C

New member
תיקון...

Hero זה לא שיר של ניקלבק אלא רק של הסולן שלהם,צ'אד קרוגר....

Gulash Man

New member
בערך...

באמטיוי היה כתוב בזמנו josey scott and chad kroger שצ'ד זה הסולן של ניקלבק אבל בעקרון מי שניגנו ברקע זה היו ניקלבק...אז בקיצר ניקלבק וג'וסי סקוט

שבלולקה

New member
4

"את יודעת אמא, כולנו ילדים של החיים..." ואני משערת שקוראים לשיר "ילדים של החיים"?

למעלה