ציטוטים שווים משירים

L i l o s h

New member
ציטוטים שווים משירים../images/Emo63.gif

חב'רה , כל אחד מכם ייתן ציטוט משיר שממש אהוב עליו , צריך לבחור ציטוט אחד שממש אהוב עליהם מכל הזמנים , מכל השירים שאתם מכירים... מסקרן לדעת מה תכתבו . לי יש כמה , צריכה לחשוב איזה מהם הוא המועדף עליי. יאללה

dsol

New member
הציטוט שבחתימה שלי ../images/Emo99.gif_../images/Emo189.gif

זה פשוט ה-ציטוט !

mulon1984

New member
אומרים שזה לא כוכבים רחוקים

זה הפחד קרע בשמיים חורים. אגב, אתה יודע שעל קברה נחצבו המילים "אנחנו מתים והפחד נשאר"?

L i l o s h

New member
אני יודעת שאני מעצבנת אבל אין לי אחד...

"יש אנשים שעשויים מאוויר של הרחוב הכי מסריח בעיר " - חיות מחמד , מוניקה סקס Information is not Knoledge Knowlodge is not Wisdom Wisdom is not Truth Truth is not Beauty Beauty is not Love Love is not Music and Music is THE BEST פראנק זאפה Hang my head Drown my fear Till you all just Disappear BLACK HOLE SUN ויש עוד מלא.... אה וגם...hit me baby one more time Britney Spears

mulon1984

New member
יש כמה

אני אתן לכם לנחש של מי הם: "אני מרגיש כמו תאונה שלא תקרה" "כשיש אתה סובל כשאין אתה סובל" "לא אוהב את כל האנשים" "אני יודע שזה לא פשוט להרים ראש כשהוא כרות, אבל תנסו זה כדאי, בחיי שאני מבסוט"

L i l o s h

New member
נו באמת...אתה ממש מזלזל בנו

"כשיש אתה סובל כשאין אתה סובל"- הג'ינג'יות "לא אוהב את כל האנשים" הבא בתור הוא סוס "אני מרגיש כמו תאונה שלא תקרה" לא נכנע

mulon1984

New member
הא!

אבל מהיכן הציטוט האחרון????? מזלזל בכם.... פףףףף!

גם יש כמה:

"אולי יום אחד יגמרו המלחמות, קופים עם חצוצרות ינקו ת'רחובות" "שם ת'תחת הקטן על מזוודה גדולה ונוסע עם הרבה שטרות, את ידועת, כשאני לא נמצא הרדיו מצפצף חדשות" "האישה שאני רוצה לאהוב היא גם זו שאני רוצה להרוג" "אנשים שמנים יושבים לי על הראש, מסתבר שאני לא לבד בבניין"

למעלה