ציטוטים!

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
ציטוטים!

כבר יותר משבוע אני חושב הזנחנו את משחק הציטוטים האהוב ולכן הוא חוזר שנית! למי שלא מכיר- אני כותב ציטוטים משירים וצריך למצוא את המבצע ושם השיר. אני מזכיר- לא לכתוב תשובות בנושא ההודעה!! 1. "where you goin with all that money in your hand now?" 2. "we both know hearts can change" 3. "Growing darkness taking dawn\ I was me, but now he´s gone" 4. "There´s a story of an actor who had died while he was drinking" 5. "...about nothing and everything all at once" 6. "I found that love was no friend of mine" מספיק ודי. יש תשובות?

אל תדאגו זה לא פיתרון... זאת רק שאל

ה יש איזה שיר שבו אומרים love is just a state of mind אין לי מושג איזה שיר זה.. סתם קפץ לי המשפט אבל זה נורא הזכיר לי את האחרון שלך (אין סיכוי שאתה מתבלבל, נכון?
)

naps

New member
אני לא התבלבלתי

ואני גם יכול להגיד לך שמה שקפץ לך לראש זה A1- caught in the middle. (אני לא בטוח בשם הלהקה)

naps

New member
אני מחכה...

אפילו שרק רוח פה ואולי גם חברינו החדש G e n o c i d e זה לא סיבה לפתור רק ציטוט אחד מתוך שישה....

המממ

New member
תשובה ל-4

סוזאן וגה- טומ´ס דיינר (המקלדת לא עוברת לי לאנגלית שוב).

naps

New member
4 נכון ו-5

המבצעים נכונים אבל אני רוצה גם את שם השיר.... לחשוב.... לחשוב... לחשוב.... זה ממש קל... <שמתם לב כמה אני כותב שלוש נקודות (...) ? >

naps

New member
סיכום...

קודם כל תרשו לי ניחוש.... Shin Shin, את שומעת הרבה מטליקה, נכון? ועכשיו נסכם זמנית... עניתם על 2,3,4. ב-5 יש את שם הבמצעים ואני מחכה לשם השיר. חוץ מזה, חסרים עוד 1 ו-6. רמזים יגיעו אם לא תצליחו את מחר יום חמישי בסביבות אחרי הצהריים-ערב.

המממ

New member
אני יודעת שאני מכירה את 6...

השורה הזאת זכורה לי, אבל מאיפה?! מאיפה?!

Michelle602

New member
אני גם בטוחה שאני מכירה את זה...

וזה עומד על קצה הלשון! בע! (לא...אני לא עז) עוד מעט אני אזכר...

המממ

New member
מה שציטוט 6 עושה לי!!!

אני יושבת וחושבת, עומדת וחושבת, חושבת וחושבת: "השורה הזאת מאוד מוכרת לי!!!" המשכתי לחשוב, והבנתי, שהשורה הזאת לא מסתדרת לי משום מה... וזה בגלל... שהיתה לי שורה אחרת בראש והיא: "love wasn´t much of a friend of mine" הבעיה היא, שגם לא ידעתי מאיפה השורה הזאת. אז שוב חשבתי המון וזמזמתי ושרתי (המוזיקה של השורה היתה לי בראש, אבל כל חלק אחר מהשיר לא!) זה היה מעצבן משהו. אני יודעת שאני יודעת, אבל בכל זאת, אני לא יודעת. אוקי, לא זוכרת. ואז זה בא לי! ארוסמית´! בשירם הידוע ´cryin! אבל זה לא הציטוט שאתה נתת, אז כנראה שזה לא נכון בהקשר שלנו... או שאולי אתה טעית בציטוט? מקווה שהמשכתם לקרוא עד פה. עמכם הסליחה, זו פשוט היתה חוויה שצריך לחלוק.

nickless m

New member
אממ..ממש לא נראה לי

!!!green-day bascket case do you have the time to listen to me now about nothing and everything all at once I am one of thous melod drametic fools nurotic to the bone no doubt about it somtime I give my self the creeps somtime my mind plays tricks on me it all keeps adding up I think I´m crackin´ up now am I just paranoid or am I just stoned הקליפ שהם בבית משוגעים ויש לזה כנסיה מדהימה של תופים :>

למעלה