ציטוטים

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
ציטוטים

תזהו מהר או לא - אין לי מושג.. אבל אלו שירים שאני אוהבת, אז אני אהנה בכל מקרה :) <הקוד לא עובד לי.. סליחה מראש> 1. I´m lost inside your tainted smile again 2. I cried the other night. I can´t even say why 3. Line up the bastards, all I want is the truth 4. You´re a slave to money, then you die 5. Time exists just on your wrist, so don´t panic 6. It´s you that I adore, you´ll always be my whore חלק מוכרים <יצאו לרדיו> וחלק לא נראה איך תסתדרו.. מקסימום תקבלו רמזים :)

naps

New member
תשובה

the verve- bitter sweet simphony ויש עוד כמה מוכרים.

קולאז

New member
סליחה על הבורות...

נאפס לאיזה מספר אתה מתכוון... ומספר 1 שייך לטקסס?????

naps

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שכחתי לציין שאני מתכוון ל-4...

t@li

New member
סליחה שלקח לי שנים..

אורי צדק ולכן ארבע פתור.. <סוף סוף נזכרתי איך קוראים לך!> אבל יש פה עוד כמה די קלים! מוזר שלא פתרתם.. ורוח, לא אין שם שיר של טקסס
יאללה, לעבודה אנשים!

התכוונת לקולאז... גם בבית אבא שלי

מתבלבל בשם שלי ושל אחותי, מעניין למה. הוא בכלל לא דומה ואנחנו בכלל לא דומות... ואם כבר חירבשתי לכם בשכל ראו הודעה זו כמוקפצת, מחווה לטליה שלי את הכתר נתנה

t@li

New member
סליחה רוח :)

ויפה תשת על שני הפתרונות האלה בואו נראה.. 2,4,6 פתורים הגיע הזמן שאני אתן רמזים כי אנשים לא ככ יודעים.. אז חכו להודעה הבאה :)

t@li

New member
וגם סליחה לקולאז :)

אבל מיהרתי אז זאת לא אשמתי
טוב, נעשה את זה יפה : 1. להקה קצת רועשת.. עם מוניטין מוכתם 2. פתור
3. להקה אלימה (הם נלחמים הרבה
) 4. פתור
5. בריטים שפעם התלוננו הרבה, אבל עכשיו הם אופטימים! 6. פתור
<רמזים קצת דפוקים.. אבל תחשבו עליהם
>

תֶּשֶׁת

New member
ניחושים

1. משהו של Staind? אולי It´s Been a While? 5. בטח Travis... רגע... אולי אזכר עוד מעט

המממ

New member
1 אולי...

משהו של מרילין מנסון? יומטוב ושקט שיהיה לנו!

טעות... 1 זה...:

Staind - Mudshuvel ויש לך טעות, השורה היא בכלל: I lost myself inside your tainted smile again נראה לי, אבל אולי את צודקת...

t@li

New member
../images/Emo35.gif

צדקת, זה באמת השיר.. אני משמ מתנצלת אם יש לי טעות.. כתבתי את זה משמיעה אז זה די הגיוני..
פעם הבאה אני אהיה יותר מקצועית!

5...

Travis - Indefinitely ואם זה לא זה אז זה השיר Don´t Panic שהוא גם של Travis והם באמת להקה אופטימית כיום...

t@li

New member
יפה!!

השיר הוא באמת Indefinitely, כי Don´t Panic הוא של קולדפליי .. אבל ידעתי שמישהו יתבלבל בזה (איזה ערמומית אני
) פתרתם את כל הציטוטים
וריכוז התשובות: 1. Staind - Mud Shovel 2. R.E.M - Day Sleeper 3. Foo Figthers - Stacked Actors 4. The Verve - Bitter Sweet Symphony 5. Travis - Indefinitely 6. Smashing Pumpkins - Ava Adore וכמובן, זר פרחים לעלי באבה שידע את שלושת האחרונים
|נרקיס|
<תגיד, אתה באמת מכיר את כל השירים האלה?
אם כן אז וואו>

למעלה