"ציטוטים"

ד ג י

New member
"ציטוטים"

אף אחד לא מתורגם כולם בעברית 1."אמא שם שומרת גם כשאתה גדול" 2. "אם מלאכים הוא אכל ושתה" 3."שתגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב" 4."אם האהבה כאבה לך אתמוך. אולי מחר היא לא תכאב" 5." וכל האהבה נגמרת. רק אתה ממשיך לתהות" 6."אז בוא נפתח ת´כיס, ונביא לו קצת שמחה, גם צ´קים יתקבלו בברכה" 7. "ואת תעשי סרט עם אבגי פעם בשנה"

ד ג י

New member
לא נפסיק לשיר אם...

צביקה הדר בערוץ שתיים (אני לא יודע בראיזה יום ובאיזה שעה כי אני לא מוצא את העיתון) יש תוכנית חדשה שקוראים לה "לא נפסיק לשיר" אמרו לי ששואלים שאלות והתשובה היא שם של שיר אז מאוד כדי לראות

אושר מ

New member
3,4,7 ואני בדרך ל5....הוא בורח../images/Emo4.gif

3. שתישאר צעיר לנצח. רמי קליינשטיין. זה תרגום של משהו לא? 4. עניין של זמן, גידי גוב. 7. רנה אריאל הורוביץ. אני יודעת את 5!! הוא בורח ללי משום מה...

1,3,4,5,7

די הרבה- יופי קרן! 1) מלך העולם- שלמה ארצי 3) שתשאר צעיר לנצח- רמי קלינשטיין 4) עיניין של זמן- גידי גוב 5) תשמור על העולם- דוד ד´אור 7) רנה- לא זוכרת של מי...

ד ג י

New member
נכון נשאר רק 6

תסתכלו על המשפט ותחשבו מי יכול להגיד אותו

ד ג י

New member
תחשבו בצורה אחרת

לא את כל הזמרים והלהקות הרגילים משהו שונה

יכול להיות שזה אינפקציה?

כי זה ממש מוכר לי, רק שאני ממש לא יודעת את שם השיר... ואם לא אינפקציה, אז אולי שוטי הנבואה (אבל זו סתם יריה באפלה...)

ד ג י

New member
גם אני...

הייתי חושב אינפקציה אם לא הייתי יודע מה זה אבל לא עזבו את הלהקה חפשו את השיר (עוד יומיים אני מגלה מה זה)

TIS

New member
אני גיליתי את כולם!!!

אני אח של דגי, וגיליתי את כולם בלי שהוא אמר לי אף אחד. אבל אני מכיר אותו טוב אני אני מכיר את דרך המחשבה שלו.

למעלה