ציטוטים....

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
ציטוטים....

בגלל שמשחק הציטוטים של אלון (G e n o c i d e) עומד להגיע לסיומו, אני אחליף אותו עם אחר... 1. "לשלוח אל הרוח ציפורים" 2. "זה בכלל לא שיר רומנטי" 3. "אומרים שאהבה באה רק מליון לאחד" 4. "הוא שוקע בה" 5. "...נחלק על כוס קפה"

תֶּשֶׁת

New member
תשובות

2. רוקפור - בדרך אל ההגיון 3. שב"ק ס´ - נופל וקם 5. חמי רודנר - בואי ניפרד

אמירש

New member
הראשון קל!

לולה (נראה לי שקוראים להם ככה) - ימים של שקט.

naps

New member
אתה כל כך בטוח בעצמך?

אתה -ט-ו-ע-ה- ! טוב, אתה לא... נכון מאד! נשאר רק 4 נדמה לי...

naps

New member
נשאר 4

ידעתי שזה יהיה הכי קשה. בינתיים אין רמזים...

naps

New member
קפיץ קפוץ.

קפצי, קפצי לך הודעה נחמדת. קפצי את, ולא אחרת. עדיין לא פתרתם את 4. רמז?

naps

New member
טוב...רמז

מי שכתב והלחין את השיר לא שר אותו (או ששר עם מי שכן ששר אותו), אבל הוא כן שר אותו בתכנית טלוויזיה לאחרונה....

naps

New member
עוד רמז...

ניתן ציטוט גדול יותר... "היא תולה מבט, הוא שוקע בה"

naps

New member
עוד רמז.....

זה באמת כל כך קשה? אני אתן -ע-ו-ד- שורה מהשיר. "ואחר כך יד, נגיעה קלה"

naps

New member
קפיץ קפוץ

קפצי קפצי לך הודעה נחמדת קפצי רק את ולא אחרת. אני הולך לישון אבל לא לפני שאני מקפיץ לכם את הציטוט היחיד והאחרון שנשאר לכם פה. אני מצפה לתשובה עד שאני נכנס מחר לבדוק מה קורה! אם לא תהיה תשובה אני אכעס ואתן עוד שורה מהשיר ואם גם אז לא תדעו אז אוי ואבוי! אני אתן עוד שורה.... ואם גם אז לא תדעו אז אוי ואבוי! אני אתן עוד שורה.... ככה עד שתזהו או שיגמרו השורות של השיר. ואם יגמרו השורות של השיר ולא תדעו אז אוי ואבוי! נראה לי כתבתי כבר יותר מ-10 תווים ככה שההודעה תקפוץ... לילה טוב לכם... (בוקר\צהריים\ערב טובים לכל אחד בהתאם למתי שהוא יקרא את זה...)

זיגוטה1

New member
והנה לך

תשובה והקפצה גיטרה וכינור / מילים ולחן: שלום חנוך בדירה קטנה חשוכה מעט לא רחוק מכאן בסמטה בצד גר בחור אחד עם אישה אחת חיים מכל הבא ליד נישאים הם סחור וסחור הוא גיטרה היא כינור מחליפים מיתר כשהחורף בא היא תולה מבט הוא שוקע בה ואחר כך יד, נגיעה קלה נשיקה באוויר הוא שולח לה מסלסלת סחור וסחור כמו גיטרה וכינור הוא על זמן והיא על אור בלילות שישי במוצאי שבת אוהבים הרבה מדברים מעט מנגנים דואט ובבת אחת הצלילים עולים והלב נרעד נישאים הם סחור וסחור הוא גיטרה היא כינור כשהקיץ בה הם פורשים כנף בעקבות חלום שחלמו בסתיו והם לא אמרו אם הם יחזרו מהרי נפאל מערבות פרו נודדים שם סחור וסחור הוא על זמן והיא על אור כמו גיטרה וכינור בדירה קטנה חשוכה מעט לא רחוק מכאן בסמטה בצד גר בחור אחד עם אישה אחת

naps

New member
../images/Emo24.gif

תודה! זה לא היה כזה קשה, נכון

למעלה