ציטוטימשולבים

ציטוטימשולבים

אני לא חושב שהמשחק הזה היה כאן עד עכשיו, ולכן אסביר: בכל ציטוט מתחבאים להם משפטים משני שירים, עם מילה משותפת (או מילים משותפות). המטרה היא, כמובן, לזהות את שני השירים. אם, נגיד, הציטוט הוא "Hey baby one more time", אז השיר הראשון הוא Hey Baby של נו דאוט, והשני הוא Baby One More Time של בריטני ספירס\טראביס\טייפ או נגטיב. יאללה, מתחילים. יש הרבה מטאל, תהנו: 1) כל הילדים קופצים רוקדים, נגד כיוון הזיפים (אחד קל, לחימום). 2) אוהבת בנים, שונאת בנות בונות, רוצות עוד עוד. 3) This is not a game, you don't wanna play me. 4) Great Thunder And Burning bright, magnificent sun , a beacon burning. 5) Thoughts arrive like butterflies, rivers and mountains she creates. 6) We could fly a helicopter, nothing left, just a dust. 7)I am waiting at the counter, for the man, to pour your misery down on me. 8) מי משחק במגרש הטניס, אני הולך לשחק שלוש משחקים. 9) בחצות השמחה נגמרת, כיבוי אורות. 10) They're gonna send you back to mother, do you think they'll like the song? יאללה, לעבודה.

pinky365

New member
שלושה ../images/Emo13.gif

שני מטאל, אחד לא: 4. משהו של מאנוור שאני לא מזהה, ביחד עם black star- carcass 5. even flow של פרל ג'ם ו"אמא אדמה" של WITHIN TEMPTATION 7.TOM'S DINER של סוזן וגה, וI ONLY HAPPY WHEN IT RAINS של גארבג' אחלה משחק

pinky365

New member
אני לא שומעת יותר מדי מנאוור...

אז בטח לא ילך
(בא למטאליסט, אגב?)

ה-איה

New member
חצי 9

החגיגה נגמרת/הכל עובר חביבי (אולי קוראים לזה לקום מחר בבוקר?)

pink cigarette

New member
חצאים, כי אין לי הרבה זמן --

this is not a game - זירו טולראנס של דת'. nothing left, just the dust - "דה בילובדס קריי" של אורפנד לנד. do you think they'll like this song - פינק פלויד, "אמא".

pink cigarette

New member
אה, ונדמה לי שחצי של חמש זה

משהו של ווית'ין טמפטיישן, מתוך האלבום mother earth בטוח, לא בטוחה איזה שיר.

../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

תודי שהשילוב ב-6 היה יפה
אגב, 5 כבר נפתר במלואו על ידי הורודה השניה.

pinky365

New member
הורודה השניה ../images/Emo13.gif

אמא'לה. נעים להכיר, אני ארינה, אגב. אגב קני, זוכרת לצרוב לי דיאבוליקל מאסקרייד למטאליסט?
(אני עוד אציק לך באיציק, אל תדאגי)

למעלה