ציטוטי אהבה של לדזפ (הרעיון לקוח מפורום רוק)

M e n s R e a

New member
ציטוטי אהבה של לדזפ (הרעיון לקוח מפורום רוק)

כותב בפורום רוק ביקש עזרה. הוא ביקש, שיכתבו לו את ציטוטי האהבה המועדפים על אנשים. אז החלטתי להביא את זה גם לפה, ולעשות שרשור ציטוטי אהבה מועדפים עליכם של לדזפ (מצידי תעשו גם של להקות אחרות, אבל אתם יודעים...). בכל מקרה, זה רעיון חזק לטעמי, כי מי אם לא לדזפ בציטוטי אהבה (אבל לא משתפכים מדי). הציטוט הראשון בכלל גרם לי לתהות על היצירתיות הזו, האם זה של ג'ימי ורוברט במקור, או שגם "הושאל מלחן עממי" וכו', כי זה פשוט יפהפה לדעתי. 1.מ-Thank you: If the sun refused to shine, I would still be loving you. When mountains crumble to the sea, there will still be you and me. וואו, עכשיו כשאני חושב על זה, זה ממש חזק! לבת זוג הבאה או משהו 2.אוקיי, הנה עוד אחד מ-Black dog: Eyes that shine burning red, dreams of you all through my head. (למרות שתמיד חשבתי שזה Rise and shine, burning red, נשמע מגניב יותר). 3.ואחד מ-Babe I'm gonna leave you: You made me happy every single day. But now... I've got to go away! בטח יש עוד הרבה ששכחתי, אתם מוזמנים להוסיף!

M e n s R e a

New member
והנה לינק לדפי ליריקס, לא בטוח אבל שהכל שם

מדויק, הם בעצמם מצהירים שלא בהכרח, אבל שיהיה נוח לצטט ולחפש:

שמיקי

New member
אהה נחמד..

אם לא היית כותב כבר, אז ט'אנק יו היה אצלי פה ראשון:). אחד השירים. מממ.. גם טנג'רין Tangerine, Tangerine, Living reflection from a dream I was her love, she was my queen, And now a thousand years between. או.. גוד טיימס בד טיימס Sixteen, I fell in love with a girl as sweet as could be, Only took a couple of days 'til she was rid of me. She swore that she would be all mine and love me till the end, But when I whispered in her ear, I lost another friend, oooh. ועכשיו אני שמה לב שאלו משפטי אהבה נכזבת... אבל בכל זאת, משפטים יפים. לפחות אני אוהבת.=] אה וגם, קמיוניקיישן ברייקדאון! Hey, girl, I got something I think you ought to know. Hey, babe, I wanna tell you that I love you so. I wanna hold you in my arms, I'm never gonna let you go,'Cause I like your charms.

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif טנג'רין זו דוגמה לשיר ששכחתי

ולדזפ אכן חזקים גם ביציאות אהבה נכזבת. אחלה ציטוטים הבאת פה!

AeroTom

New member
אוקי, הנה שלי

קודם כל ב-"Hey Hey What Can I Do" יש הרבה דברים קטנים שאני מאוד אוהב. על חיבה למישהי ובכלל, השיר הזה מעלה בי מחשבות של ימי קיץ עם הרגשה טובה ואהבה באוויר. אבל יחד עם זאת זה גם על אהבה נכזבת, משהו במשפט האחרון של הבית האחרון מעלה בי חיוך מתוק-מר תמיד: "Gonna leave her where the guitars play" ב-"Over The Hills" יש קטע גם שאני מאוד אוהב: Many times I've lied" Many times I've listened Many times I've wondered "How much there is to know אבל מעל כולם יש 2 שירים של זפלין שתמיד כנראה יהיו אצלי מעל כולם במילים שלהם על אהבה. הראשון הוא ציטוט שגם טל שמה אותו ואני אשים אותו גם. הוא פשוט משפט שאני מאוד מחובר אליו משיר שתמיד תמיד יזכיר לי כנראה את אהבת חיי עד כה שהייתה גם האהבה האמיתית הראשונה: I was her love, she was my queen" "...And now a thousand years between מתוך Tangerine כמובן. והשיר השני שאני מאוד אוהב את הליריקה שלו הוא Ten Years Gone, מהשירים היותר אהובים עלי של הלהקה. אני פשוט מחובר המון לכל המילים של השיר ממש. יש בו משהו מאוד אמיתי ומי שחווה אהבה גדולה ואמיתית בחייו יידע על מה אני מדבר. אני פשוט אשים פה את הקטעים האהובים עלי מהשיר (שזה כמעט כולו): There as it was Then again it will be An' though the course may change sometimes Rivers always reach the sea Blind stars of fortune Each have several rays On the wings maybe Down in birds of prey Kind of makes me feel sometimes Didn't have to grow But as the eagle leaves the nest Got so far to go Changes fill my time Baby, that's alright with me In the midst I think of you And how it used to be Did you ever really need somebody And really need 'em bad Did you ever really want somebody The best stuff you ever had Do you ever remember me, baby Did it feel so good 'Cause it was just the first time And you knew you would Kind of makes me feel sometimes Didn't have to grow We are eagles of one nest The nest is in our soul

M e n s R e a

New member
נזכרתי באמת ב-What can I do

שיר אהבה נכזבת חזק ביותר, על בחורה שלא בדיוק נאמנה לגבר אחד. הוא קליל יותר מהאחרים. בכל מקרה, אחלה שיר, ואחלה יציאות יש בו.

Shemesh161

New member
ציטוטים ממש נחמדים הבאתם פה :]

ללד יש ככ הרבה.. ולי סתם אין כוח להוסיף כרגע, אבל כאמור הם באמת חזקים בציטוטי אהבה או אהבה נכזבת. (אגב, לא נעלמתי לגמריי פשוט טסתי לקנדה ואתמול חזרתי :))

למעלה